Sedinta de urgenta la Ministerul Sanatatii pe tema noului coronavirus, un ansamblu din Mioveni va ateriza maine din China

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota ianuarie 27, 2020 12:20

Sedinta de urgenta la Ministerul Sanatatii pe tema noului coronavirus, un ansamblu din Mioveni va ateriza maine din China

Sedinta de urgenta, luni, la Ministerul Sanatatii pe tema noului coronavirus din China. Discutiile au loc in conditiile in care un ansamblu folcloric din Mioveni urmeaza sa aterizeze, marti, din China pe Aeroportul Otopeni.

Au fost luate masuri in aeroporturile din Romania, oficialii din Ministerul Sanatatii discuta daca se vor instala termoscannere. Va urma o conferinta de presa dupa ora 13.00.

Un ansamblu folcloric din Mioveni, format din 25 de persoane, se afla in Beijing-China si va sosi pe aeroportul din Otopeni, marti, la ora 15.00, a informat Ministerul Sanatatii. Oficialii romani ai ambasadei au luat deja legatura cu acestia, potrivit sursei citate.

Ministerul Sanatatii precizeaza ca ia masuri speciale pentru ansamblul folcloric din Mioveni, format din 25 de persoane, care va sosi pe aeroportul din Otopeni, marti, ora 15.00, subliniind ca deja oficialii romani ai ambasadei au luat legatura cu acestia. 

„Cat priveste situatia instrumentistilor care au fost pentru o perioada de 40 de zile, intr-un turneu din China, DSP judetean verifica starea lor de sanatate zilnic.

Pana in prezent nu exista suspiciuni de pneumonie cu noul coronavirus, la niciuna din persoanele din acest grup”, transmite Ministerul Sanatatii.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.