Sedinta de urgenta la PSD. Liderii din teritoriu cer miting pasnic de sustinere a Guvernului

Delia Ion
By Delia Ion februarie 1, 2017 16:47

Sedinta de urgenta la PSD. Liderii din teritoriu cer miting pasnic de sustinere a Guvernului

Conducerea extinsa a PSD se reuneste, joi, in sedinta de urgenta. Comitetul Executiv National al PSD se va reuni in sedinta, de la ora 12.00, la Palatul Parlamentului. Surse social-democrate, citate de televiziunile de stiri, sustin ca pe ordinea de zi se vor afla subiecte de actualitate, in principal legate de situatia creata dupa adoptarea ordonantelor de urgenta privind gratierea si modificarile la Codurile penale. Liderii PSD din teritoriu se gandesc sa propuna organizarea unui miting de sustinere a Guvernului, potrivit unor surse.

In acest moment nu se cunosc detalii cu privire la luarea unor decizii de catre CExN al PSD in sedinta de joi. Presedintele PSD Liviu Dragnea a fost absent si nu a facut nicio declaratie de presa dupa ce Guvernul a adoptat Ordonanta de modificare a Codului Penal si de Procedura Penala.

La sedinta convocata de Liviu Dragnea ar urma sa participe si o parte dintre membrii Guvernului, astfel ca discutiile se vor axa si pe protestele impotriva cabinetului Grindeanu.

La sedinta de joi vor participa si liderii judeteni ai PSD. Potrivit unor surse citate de Evenimentul Zilei, unii lideri din teritoriu ai PSD ar urma sa propune in CExN organizarea unui miting pasnic de sustinere a Guvernului Grindeanu.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.