Sedinta Consiliului National al PSD va avea loc duminica la Parlament, urmand a se constitui o noua structura
Politica

Sedinta la PSD. Presedintele PSD Dambovita a lansat un atac dur la Liviu Dragnea

Liderul PSD Dambovita, fost ministru al Apararii, Adrian Tutuianu, il invinovateste, intr-un interviu acordat Columna TV, pe presedintele PSD, Liviu Dragnea, pentru plecarea sa din Ministerul Apararii, afirmand ca liderul social-democratilor era probabil deranjat de vizibilitatea si aprecierea sa in cadrul institutiei. O sedinta a PSD se va desfasura luni.

„Probabil ca am deranjat pe anumiti colegi, foarte multi sau unii dintre ei care aveau putere de decizie, inclusiv presedintele partidului. Probabil ca a avut anumite nemultumiri fata de faptul ca eram foarte vizibil, apreciat si de cei cu care lucram in minister, dar si de presa nationala, unde n-ati auzit critici la adresa mea legate de minister. Este o etapa, este o scoala. In doua luni am facut un master pe aparare nationala si e foarte utila in conturarea profilului meu de lider politic si de administratie. Este o etapa in care am invatat ca in politica nu conteaza numai munca serioasa, ci uneori conteaza mai mult sa relationezi cu ceilalti, sa aloci mai mult timp relatiilor umane”, a declarat Adrian Tutuianu in cadrul emisiunii „Fata in fata”, de la Columna TV.

Adrian Tutuianu a mai spus ca regreta ca a plecat, pentru ca s-a simtit foarte bine si util.

„Regret si eu ca am plecat. M-am simtit foarte bine, m-am simtit foarte util, am intrat rapid in tematica ministerului. Pana la urma este administratie, nu era ceva neaparat nou pentru mine. O prima zi chiar de foc, am inceput greu, am terminat tot intr-un stil fulminant”, a mai spus Tutuianu.

Articole asemănătoare

Ministrul Finantelor: Romania ar putea sprijini financiar Grecia

Lucy Ionesco

Tariceanu poate castiga Primaria Generala, daca va intra in cursa electorala

Lucy Ionesco

Raluca Pruna, desemnata de Ciolos pentru Ministerul Justitiei

Lucy Ionesco