Codul Penal, adoptat de Senat. Proiectul va primi vot final la Camera Deputatilor
Politica

Sedinta Senatului a fost blocata de Opozitie, care a parasit sala in semn de protest fata de declaratia transmisa de Parlament catre SUA

Sedinta Senatului de miercuri a fost blocata de membrii PNL, USR si PMP, care au parasit sala in semn de protest fata de declaratia transmisa de presedintii celor doua camere ale Parlamentului catre Departamentul de Stat al SUA.

Primii care au parasit sala de plen a Senatului au fost cei de la PMP, care au protestat astfel fata de decizia majoritatii PSD – ALDE – UDMR de a refuza o dezbatere asupra declaratiei semnate de Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu in numele intregului Parlament.

Propunerea de dezbatere a declaratiei celor doi presedinti ai Parlamentului a venit din partea USR si a fost sustinuta de PNL si PMP, dar a fost respinsa de majoritatea guvernamentala.

Dupa ce Opozitia a plecat din sala, sedinta plenului Senatului a fost suspendata din lipsa de cvorum.

La Camera Deputatilor, membrii USR s-au dus sa protesteze in biroul presedintelui Liviu Dragnea fata de aceeasi declaratie asumata de cei doi sefi ai Parlamentului. Parlamentarii USR au tinut in mana afise pe care scria „Nu in numele meu”, atragand atentia asupra faptului ca Dragnea si Tariceanu nu au vorbit in numele lor in scrisoarea transmisa Departamentului de Stat al SUA.

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti citi si pe FacebookTwitter sau Google Plus.  

Articole asemănătoare

Dragnea, prima declaratie de presa dupa ce a fost ales presedinte PSD

Lucy Ionesco

REMANIERE IN GUVERNUL DANCILA: Nicolae Moga propus la Interne, Ramona Manescu la Externe, Mihai Fifor – vicepremier

Lucy Ionesco

Crin Antonescu nu este deloc un somnoros! Uite ce spune Niels Schnecker

Lucy Ionesco