Sedinta Senatului a fost blocata de Opozitie, care a parasit sala in semn de protest fata de declaratia transmisa de Parlament catre SUA

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota noiembrie 29, 2017 14:55

Sedinta Senatului a fost blocata de Opozitie, care a parasit sala in semn de protest fata de declaratia transmisa de Parlament catre SUA

Sedinta Senatului de miercuri a fost blocata de membrii PNL, USR si PMP, care au parasit sala in semn de protest fata de declaratia transmisa de presedintii celor doua camere ale Parlamentului catre Departamentul de Stat al SUA.

Primii care au parasit sala de plen a Senatului au fost cei de la PMP, care au protestat astfel fata de decizia majoritatii PSD – ALDE – UDMR de a refuza o dezbatere asupra declaratiei semnate de Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu in numele intregului Parlament.

Propunerea de dezbatere a declaratiei celor doi presedinti ai Parlamentului a venit din partea USR si a fost sustinuta de PNL si PMP, dar a fost respinsa de majoritatea guvernamentala.

Dupa ce Opozitia a plecat din sala, sedinta plenului Senatului a fost suspendata din lipsa de cvorum.

La Camera Deputatilor, membrii USR s-au dus sa protesteze in biroul presedintelui Liviu Dragnea fata de aceeasi declaratie asumata de cei doi sefi ai Parlamentului. Parlamentarii USR au tinut in mana afise pe care scria “Nu in numele meu”, atragand atentia asupra faptului ca Dragnea si Tariceanu nu au vorbit in numele lor in scrisoarea transmisa Departamentului de Stat al SUA.

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti citi si pe FacebookTwitter sau Google Plus.  

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.