Seful Politiei din Moldova, retinut de agentii FSB la Moscova. Dupa 3 ore a fost eliberat
Externe

Seful Politiei din Moldova, retinut de agentii FSB la Moscova. Dupa 3 ore a fost eliberat

Agenții ruși ai FSB l-au retinut pe seful Politiei din Republica Moldova, Gheorghe Cavcaliuc, insa l-au eliberat după trei ore. Potrivit Publika TV, seful interimar al Inspectoratului General de Poliție din Republica Moldova, Gheorghe Cavcaliuc, a fost reținut la Moscova, pe aeroportul Domodedovo, imediat după ce a aterizat. Agenți ai FSB s-au apropiat de acesta și l-au reținut fără a-i spune care sunt motivele retinerii.

Seful Politiei moldovene a fost eliberat ulterior, dupa trei ore. Agenții FSB și-au prezentat scuzele de rigoare pentru că a fost confundat. Precizarile au fost facute chiar de șeful interimar al IGP pentru Publika TV.

Șeful IGP a spus că a fost reținut timp de trei ore de agenții Serviciului Federal de Securitate din Rusia, timp în care aceștia nu au spus care sunt motivele petru care a fost reținut, a declarat pentru Publika TV șeful interimar a IGP.

Xenia Deli, noua iubita a lui Justin Bieber? Tanara este din Rep. Moldova si apare in cel mai nou videoclip al lui Justin

Moldova se depopuleaza alarmant de repede

„Cred că este legat de cţiunile mele profesionale, pentru că am documentat multe organizaţii criminale internaţionale. De la început mi-au spus că aş avea probleme cu paşaportul. Apoi au declarat că aş semăna cu un infractor dat în căutare”, a spus pentru Publika TV şeful interimar al IGP, Gheorghe Cavcaliuc, după ce a fost eliberat.

Totodată, ministrul de Interne, Oleg Balan a confirmat faptul că nu au primit explicaţii, iar din cauza reţinerii, delegaţia moldovenească a pierdut avionul spre Minsk. „Nu am primit nicio explicaţie de ce a fost reţinut. Vom ajunge la Minsk, iar acolo vom cere explicaţii de la ministrul rus de Interne”, a declarat Balan.

Ministrul de Interne, Oleg Balan, împreună cu șeful IGP trebuiau să participe la reuniunea miniștrilor de Interne din CSI care urmează să aibă loc la Minsk.

Stiri pe aceeasi tema

Migratia in Marea Britanie a scazut la cel mai redus nivel din aproape sase ani din cauza Brexitului. Autoritatile britanice vor in continuare sa scada fluxul de straini

Cristiana Petrariu Bota

Grecia a adoptat un pachet de reforme atat de dur, incat statul ar avea nevoie de ajutor umanitar

Cristiana Petrariu Bota

Un roman din Italia este suspect de coronavirus! El ar fi lucrat in hotelul in care doi turisti chinezi au fost confirmati cu virusul ucigas

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult