Seful Politiei Romane a discutat cu Tudose 10 minute. Despescu a venit la Guvern cu o mapa cu documente
Social

Seful Politiei Romane a fost destituit din functie, in locul lui a fost numit Catalin Ionita

Prim-ministrul interimar Mihai Fifor a semnat astăzi decizia de eliberare a lui Bogdan Despescu din funcția de inspector general al Inspectoratului General al Poliției Române, cu rang de secretar de stat.

Totodată, premierul interimar a semnat decizia de împuternicire, pentru o perioadă de șase luni, în funcția de inspector general al Inspectoratului General al Poliției Române, cu rang de secretar de stat, a lui Alexandru-Cătălin Ioniță.

Ambele decizii ale prim-ministrului interimar au fost luate la propunerea ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan, și vor intra în vigoare odată cu publicarea în Monitorul Oficial.

Related posts

Rezultate LOTO din 20 decembrie 2015

Lucy Ionesco

Colegiul Medicilor din Romania a semnat un protocol de colaborare cu Ministerul Sanatatii ca urmare a scandalului medicilor falsi

Lucy Ionesco

VADIM TUDOR A MURIT LA SPITAL. FAMILIA S-A RUGAT ORE IN SIR SA SE INTAMPLE O MINUNE – UPDATE

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult