10.5 C
România
26 octombrie 2020
Seminar de dezvoltare a vederii intuitive. Cum sa percepi lumea cu cel de-al saselea simt
IT/Stiinta

Seminar de dezvoltare a vederii intuitive. Cum sa percepi lumea cu cel de-al saselea simt

Doua seminarii de dezvoltare a vederii intuitive la adulti si copii se vor desfasura in perioada 5-9 Mai si respectiv 9-10 Mai la Mind Evolution Society din strada Lunei nr.5, Bucuresti. Oamenii de stiinta considera ca folosim doar 3-5% din capacitatea creierului. O astfel de eficienta va fi oare suficienta pentru noi si copiii nostri in timpul revolutiei informationale in care traim, pentru a putea aplica toate aceste informatii si a avea o viata fericita?

Nu există oameni la care nu funcționeaza intuitia. Doar că nu sunt obisnuiti sa o foloseasca. Fiecare are propriile sale puncte forte. Există intelectuali care s-au deprins sa analizeze totul rational. Sunt altii care, în orice decizie, se bazează în principal pe sentimentele lor. Există cei care sunt obișnuiți să perceapă lumea în baza senzatiilor pe care le primesc de la cele „5 simțuri”. Însă există unele persoane, la care nativ cea mai puternica funcție este -INTUITIA (al saselea simt). Acestea sunt considerate persoane cu calitati extrasenzoriale.

1. Ti se intampla frecvent sa spui “Daca faceam cum m-am gandit initial iesea mai bine”? – Vino sa-ti imbunatatesti intuitia pentru ca astfel de situatii sa nu mai apara.

2. Ai o afacere şi vrei ca deciziile pe care le iei sa fie cele mai bune? – Poti obtine acest lucru punand in practica exercitiile recomandate.

3. Vrei sa faci o schimbare majora, luand decizii corecte si benefice vietii tale personale si/sau profesionale? – Invatand sa-ti dezvolti intuitia si folosind-o din ce in ce mai des, creezi acele legaturi neuronale prin care iti vei putea construi o viata mai buna.

4. Ai examene şi vrei sa obţii rezultate excelente? – Utilizarea intuitiei activeaza zone cerebrale care te ajuta sa ajungi la rezultatele dorite.

5. Tu sau copilul tau aveti dificultaţi cu vederea si/sau cu auzul? – Exercitiile pe care le vei primi la acest seminar te ajuta sa renunti la ochelari/aparat auditiv, fara operaţie sau medicamente.

6. Doresti dezvoltarea potentialului intelectual al tau sau al copilului tau? – Exercitiile gandite pentru tine si/sau copilul tau genereaza cresterea IQ-ului si dezvoltarea trasaturilor de personalitate (atentie, ambitie, autocontrol etc.).

In cazul copiilor, este acordata o atenție deosebită dezvoltarii legăturilor inter-emisferice în creier, sincronizarii și armonizarii activității ambelor emisfere. Deoarece percepția intuitivă și imaginativa se realizeaza in emisfera dreapta, iar o descriere verbală are loc in emisfera stânga, un copil poate înțelege, simți, știi tot, însă sa nu aiba capacitatea de a spune și explica altora. Pentru noi, sarcina principală este de a ajuta copilul să-si realizeze întregul potențial interior. Și cel mai placut este ca totul se întâmplă foarte repede și în regim de joaca.

Participand la acest seminar veti invata cum poate fi dezvoltata intuitia si cum pot fi intarite acele legaturi neuronale care ajuta la imbunatatirea vietii.

”Dupa parerea mea, intuitia este o functie psihologica de baza. Particularitatea intuitiei sta în faptul ca ea nu este nici percepti senzoriala, nici sentiment si nici deductie intelectuala, desi poate sa apara si sub aceste forme. Intuitia este un fel de întelegere instinctiva a oricaror feluri de continuturi. Ea este, ca si senzatia, o functie irationala de perceptie. De aici, siguranta si certitudinea cunoasterii intuitive care i-au permis lui Spinoza sa considere „scientia intuitiva” drept forma cea mai înalta de cunoastere…”, potrivit lui C.G Jung.

Facilitatori

Svetlana Lung

„Ceea ce crede ea sunt de fapt adevaruri universale, nu reinventeaza roata, ci accepta ca ritmul ei trebuie sa fie in ton cu ritmul Universului si legilor in baza carora el functioneaza”.

Psihopedagog, ULIM
Felcer – laborant (SMO, RM).
Formator acreditat de Ministerul Educației, Cercetării și Tineretului și de către Ministerul Muncii, Familiei și Egalității de Șanse;
Trainer de Vedere intuitiva, certificat de ISIIS (International Society of Intuitive Information Sight) The teacher of School of intuition for children, certificat de 3Balance Academy (Slovacia).
Practitioner Theta Healing, certificat de THINK.
Practitioner Acces consciousness, Bars, nivel 1.
Specialist Metoda GDV, certificat de KTI. Practitioner
Practitioner Tehnica Radiantă®
Real REIKI® nivele 1 si 2.
Cu pasiune si cu multa dragoste impartaseste din cunoasterea si revelatiile ei, precum si tehnicile care i-au transformat experienta de a Fi si se bucura de rezultatele extraordinare ale celor care ii sunt cursanti, clienti si parteneri. IUBESTE…

Andrei Lungu

Trainer de Vedere intuitiva, certificat de ISIIS (International Society of Intuitive Information Sight) The teacher of School of intuition for children, certificat de 3Balance Academy (Slovacia).
Practitioner Theta Healing, certificat de THINK.
Practitioner Acces consciousness, Bars, nivel 1.
Specialist Metoda GDV, certificat de KTI.

Obiectivul său este acela de a contribui la schimbarea în bine a vieţii cât mai multor oameni, care au curajul să învețe că totul este posibil. Oferă resursele necesare pentru ca visele să poată fi transformate în obiective, pentru ca oamenii să și le poată susţine cu determinare oricând şi să devină lideri pentru ideile si viata lor. El este un expert in sintetizarea complexului in strategii si unelte aplicabile imediat, ce pot fi folosite de oricine pentru a-si imbunatati calitatea vietii.

Stiri pe aceeasi tema

Da Vinci a demonstrat o importanta lege a fizicii cu mult inainte sa fie descoperita oficial

Cristiana Petrariu Bota

Studenti de la Universitatea Gh. Asachi din Iasi au obtinut argint si bronz la Olimpiada Internationala de Matematica din Cipru

Bogdan

Allview intra in piata cu modelul X1 Xtreme foarte competitiv

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult