-2.2 C
România
28 ianuarie 2021
Comunicate

Seminarii pentru viitorii jurnalisti la Universitatea Andrei Saguna Constanta

Universitatea Andrei Saguna din Constanta va derula o serie de seminarii pentru viitorii jurnalisti, in cadrul unui program care se adreseaza viitorilor jurnalisti, informeaza institutia intr-un comunicat de presa transmis la redactie.

Programul derulat la Universitatea Andrei Saguna consta intr-un ciclu de ateliere de creatie, dedicate tuturor ariilor jurnalismului, la care pot participa elevii din toate liceele, indrumati de profesorii lor sau din proprie initiativa.

Va prezentam mai jos comunicatul de presa integral al institutiei de invatamant.

„COMUNICAT DE PRESĂ Seminarii de creație pentru viitori jurnaliști la Universitatea ‘Andrei Șaguna’

Facultatea de Științele Comunicării și Științe Politice a Universității ‘Andrei Șaguna’ a demarat a doua ediție a programului ‘Seminarii de creație pentru viitori jurnaliști’, care se adresează elevilor din liceele constănțene.

Programul constă într-un ciclu de ateliere de creație, dedicate tuturor ariilor jurnalismului, la care pot participa elevii din toate liceele, îndrumați de profesorii lor sau din proprie inițiativă. Cadrele didactice ale Universității ‘Andrei Șaguna’ le transmit elevilor elementele de bază ale acestei profesii de vocație, în demersul de a crea o punte între învățământul liceal și cel universitar și de a detecta și stimula abilități și talente speciale.

Atelierele sunt programate atât dimineața, de la ora 10.00, cât și după amiaza, de la ora 15.00, pentru a oferi posibilitatea de a participa tuturor elevilor constănțeni, fără să interfereze cu orarul obișnuit al liceelor. La prima etapă, care s-a desfășurat ieri, au participat elevi ai Colegiului de Arte ‘Regina Maria’, ai Colegiului Economic ‘Carol I’ și ai Colegiului Tehnic ‘Tomis’. Profesori ai celorlalte licee din Constanța sunt așteptați să ne contacteze, la adresa comunicare@andreisaguna.ro, în vederea programării participării la următoarele ateliere.

Vă mulțumim pentru profesionalismul dumneavoastră și pentru bunăvoința de a mediatiza demersurile noastre educative!

Președinte

Prof. univ. dr. Aurel Papari”.

Stiri pe aceeasi tema

Ce program au bancile de Craciun si Revelion. Banca Transilvania va functiona dupa un program special de Sarbatori

Delia Ion

Angajatii ICR Paris, implicati in corespondenta rusinoasa catre Ambasada Romaniei, trebuie demisi – FADERE

Cristiana Petrariu Bota

Directia de Asistenta Sociala din Sectorul 6 a semnat documentul de aderare la Carta Diversitatii din Romania

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult