2.1 C
România
24 octombrie 2021
Senatorul Alexandru Mazare nu poate justifica o avere de peste 200.000 euro, sustine ANI
Politica

Senatorul Alexandru Mazare nu poate justifica o avere de peste 200.000 euro, sustine ANI

Senatorul Alexandru Mazare nu poate justifica o avere de peste 200.000 euro. Agenția Națională de Integritate (ANI) precizeaza, intr-un comunicat de presa, ca a constatat existența unei diferențe nejustificate în cuantum de 210.775 euro între averea dobândită și veniturile realizate de senatorul Alexandru Mazăre, fratele fostului primar al Constanței Radu Mazăre.

Astfel, diferența identificată de către inspectorii de integritate a rezultat din constituirea, de către Alexandru Mazăre, a unor depozite în cuantum de 160.775 euro la o unitate bancară de pe teritoriul statului Israel, precum și din achiziționarea unui imobil pentru care a fost achitată suma de 50.000 euro.

ANI a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Constanța, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate de către Alexandru Mazăre, în perioada exercitării mandatului de senator.

Reprezentanții Agenției susțin că Alexandru Mazăre a fost informat despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază (de a fi asistat sau reprezentat de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris), însă Alexandru Mazăre nu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere.

Stiri pe aceeasi tema

Rares Bogdan, critici la Dan Mihalache: Am sa ii reprosez multe lui Dan Mihalache si multora de la PNL

Cristiana Petrariu Bota

Revocarea Laurei Codruta Kovesi este perceputa ca o victorie a PSD impotriva presedintelui Iohannis, insa nu Dragnea conduce jocul pentru sefia DNA

Ioana Badulescu

Guvernul a sesizat CCR dupa ce presedintele Klaus Iohannis a amanat numirile de ministri la Dezvoltare si Transporturi

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult