-1.4 C
România
27 ianuarie 2021
Verestoy Attila
Politica

Senatorul UDMR Verestoy Attila a murit la o clinica din Viena

Senatorul UDMR avea 63 de ani. Verestoy Attila suferea de cancer și se afla la o clinică din Viena. Informația a fost confirmată pentru Digi 24 de colegii săi parlamentari. Verestoy Attila a încetat din viață la Viena.

„Știam că este bolnav, dar speram să treacă peste această încercare. De câteva luni era bolnav, avea cancer”, spus fostul președinte al UDMR Marko Bela. „A făcut parte din acea generație care a creat instituțiile democratice”, a adăugat el.

Verestoy Attila era membru al Parlamentului din 1990. Este unul dintre cei mai vechi membri ai Parlamentului.

Senatorul Verstoy Attila s-a născut la 1 martie 1954 în Odorheiu Secuiesc. În 1978 a absolvit facultatea de Tehnologie Chimică din cadrul Politehnicii Bucureşti, iar în 1999 a devenit doctor în chimie anorganică şi protecţia mediului la Universitatea Politehnică, Bucureşti.

Senatorul UDMR a fost unul dintre cei mai bogaţi parlamentari. Deținea mai multe suprafeţe de teren în Bucureşti, Harghita şi Ilfov, două case și trei apartamente, o colecţie de bijuterii estimată la 58.000 de euro şi o colecţie de tablouri evaluată la aproximativ 25.000 de euro.

Verestoy Attila are un copil şi doi nepoţi.

Stiri pe aceeasi tema

Victor Ponta: A fost nevoie sa moara oameni ca sa ingropam aceasta uriasa afacere de coruptie. Nu-i asa, domnule presedinte?

Bogdan

Iohannis, inainte de a pleca la reuniunea Consiliului European extraordinar: Acest prim-ministru nu va participa la Consiliul European

Cristiana Petrariu Bota

Gabriel Berca, fost consilier al lui Basescu, s-a inscris in UNPR

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult