8.1 C
România
27 septembrie 2021
Verestoy Attila
Politica

Senatorul UDMR Verestoy Attila a murit la o clinica din Viena

Senatorul UDMR avea 63 de ani. Verestoy Attila suferea de cancer și se afla la o clinică din Viena. Informația a fost confirmată pentru Digi 24 de colegii săi parlamentari. Verestoy Attila a încetat din viață la Viena.

„Știam că este bolnav, dar speram să treacă peste această încercare. De câteva luni era bolnav, avea cancer”, spus fostul președinte al UDMR Marko Bela. „A făcut parte din acea generație care a creat instituțiile democratice”, a adăugat el.

Verestoy Attila era membru al Parlamentului din 1990. Este unul dintre cei mai vechi membri ai Parlamentului.

Senatorul Verstoy Attila s-a născut la 1 martie 1954 în Odorheiu Secuiesc. În 1978 a absolvit facultatea de Tehnologie Chimică din cadrul Politehnicii Bucureşti, iar în 1999 a devenit doctor în chimie anorganică şi protecţia mediului la Universitatea Politehnică, Bucureşti.

Senatorul UDMR a fost unul dintre cei mai bogaţi parlamentari. Deținea mai multe suprafeţe de teren în Bucureşti, Harghita şi Ilfov, două case și trei apartamente, o colecţie de bijuterii estimată la 58.000 de euro şi o colecţie de tablouri evaluată la aproximativ 25.000 de euro.

Verestoy Attila are un copil şi doi nepoţi.

Stiri pe aceeasi tema

Guvernul PNL – Cine sunt liberalii cu sanse de a fi numiti ministri

Cristiana Petrariu Bota

Ministrul de Interne participa la conferinta ministeriala Forumul Salzburg – Procesul Viena

Ioana Badulescu

Alegeri prezidentiale 2014: Preda o sfatuieste pe Udrea sa nu mai inventeze candidati

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult