Serban Huidu, dat afara de la Prima TV. Noul actionar nu mai doreste
Lifestyle

Serban Huidu, dat afara de la Prima TV. Noul actionar nu mai doreste „Cronica Carcotasilor” pe post, desi are 20 de ani de difuzare

Serban Huidu a fost dat afara de la Prima TV. Noul actionar al televiziunii, Clever Media, l-a anuntat pe Huidu ca nu mai doreste ca emisiunea „Cronica Carcotasilor” sa se difuzeze pe post, astfel incat acesta are la dispozitie circa 2 luni pentru a se decide ce va face cu angajatii si daca va incerca sa continue emisiunea pe un alt canal de televiziune, potrivit impact.ro

Noua conducere a postului Prima TV l-a anuntat pe Serban Huidu nu se mai doreste in grila televiziunii „Cronica Carcotasilor”, o emisiune emblema a statiei TV care a fost difuzata nu mai putin de 20 de ani pe post. Practic, Huidu si „Cronica Carcotasilor” devenise o asociere implicita cu postul Prima TV.

Amintim ca postul Prima TV a fost cumparat, recent, de Clever Media, companie detinuta de Adrian Tomsa, cel care patroneaza si postul Look TV. Conform directivelor noii conduceri, Prima TV se va axa pe stiri generaliste si sportive, lucru lesne de inteles in conditiile in care Tomsa este actionar intr-o companie care detine drepturile de difuzare ale meciurilor din Liga I.

„Cronica Carcotasilor” nu este singura emisiune scoasa din grila Prima TV. Prima emisiune “sacrificata” a fost Flash Monden, prezentata de Diana Bart si Alex Constantin. Intreaga echipa redactionala a fost concediata, mai putin Diana care se afla in concediu de maternitate. „Cronica Carcotasilor” a fost cea de-a doua emisiune care nu se va mai regasi in grila postului.

Potrivit sursei ciatte, pe post va fi difuzat sezonul deja inregistrat, iar mai apoi emisiunea va disparea de la Prima TV. Este posibil ca Serban Huidu sa duca emisiunea la o alta televiziune.

„Cronica Carcotasilor“ a debutat pe micul ecran in anul 2000 si devenise un brand de televiziune. Cea mai longeviva emisiune de divertisment din Romania ajunsese la sezonul 41.

Emisiunea este prezentata de Ioana Petric, Codrut Keghes (alias Catalin Dezbracatu’) si Serban Huidu.

Anul acesta, in luna aprilie, „Cronica Carcotasilor“ a implinit 20 ani de la lansare. „In anul 2000, atunci cand pregateam prima editie a emisiunii, cautam un prezentator. Dintre toti cei care venisera mi-am dat seama ca nimeni nu intelegea ce voiam eu sa scriu. Asa am ajuns si prezentator la «Cronica Carcotasului». Nu mi-am inchipuit niciodata ca incercarea mea in media romaneasca va ajunge sa faca istorie si «Cronica» va deveni una dintre cele mai longevive emisiuni din Romania. La 20 de ani de Cronica as vrea sa va aduc aminte ca: «sunteti ceea ce priviti»“, spunea Serban Huidu.

 

 

Articole asemănătoare

Mycoplasma genitalium, o noua boala cu transmitere sexuala rezistenta la antibiotice. Medicii au transmis au avertisment

Ioana Badulescu

Ghimbir cu miere si lamaie, tratamentul minune pentru raceli, infectii si inflamatii

Lucy Ionesco

Idei prin care viata sexuala a unui cuplu poate deveni extrem de spectaculoasa

Delia Ion