Serena Williams a castigat finala de la Wimbledon, in fata Garbinei Muguruza

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota iulie 11, 2015 18:45

Serena Williams a castigat finala de la Wimbledon, in fata Garbinei Muguruza

Serena Williams (nr. 1 WTA) a castigat finala de la Wimbledon, dupa ce a invins-o pe Garbine Muguruza (Spania) in doua seturi, scor 6-4, 6-4, realizand al doilea “Serena Slam” din cariera.

Serena Williams si-a pierdut serviciul in primul game al jocului, Muguruza reusind sa se mentina in avantaj pana la jumatatea setului. Doua breakuri ale Serenei i-au adus primul set, iar veterana in varsta de 33 de ani se indrepta cu pasi mari spre un nou titlu.

Actul secund a avut o desfasurare si mai interesanta. Williams s-a distantat rapid la 5-1, dar tocmai cand servea pentru meci Muguruza a reintrat in joc.

Doua breakuri au dus-o pe iberica la 4-5 in setul al doilea, dupa cateva schimburi de mingi care au ridicat publicul in picioare. Tanara sportiva din Spania nu a reusit insa sa isi controleze emotiile si a cedat apoi pe propriul serviciu.

Serena Williams castiga al saselea ei trofeu la Wimbledon si, in acest moment, este campioana in exercitiu a celor patru turnee de Grand Slam, asa numitul “Serena Slam”.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.