6.2 C
România
17 octombrie 2021
Viata bate filmul

SERGIU CHIRILA, ROMANII AU TALENT 11 MARTIE 2016. Dansator si cantaret de opera, Sergiu a readus pielea de gaina

SERGIU CHIRILA LA ROMANII AU TALENT DIN 11 MARTIE 2016: Sergiu Chirila are 28 de ani, este de profesie compozitor, dar si dansator. Sergiu Chirila a lasat juriul de la ROMANII AU TALENT 2016 gura-casca, el fiind concurentul care a readus pielea de gaina. Nimeni nu se astepta la numarul prezentat de Sergiu Chirila pe scena Romanii au Talent din 11 martie.

SERGIU CHIRILA LA ROMANII AU TALENT DIN 11 MARTIE 2016: Sergiu Chirila a intrat in pasi de dans, insa cand a inceput sa cante sala a amutit. Sergiu Chirila are o voce incredibila, toata sala de la Romanii au Talent 2016 ascultandu-l farasa scoata un sunet. A izbucnit in ropote de aplauze.

Juriul Romanii au Talent 2016 s-a ridicat in picioare dupa ce si-a incheiat numarul. „Sergiu, m-ai pacalit. Ce tare, esti genul meu de barbat. Uluitor talentul tau, asta e modelul meu de act artistic la Romanii au talent, esti de laudat de la un capat la altul, inclusiv la tenisi aia”, i-a spus Mihaela Radulescu.

CELE MAI TARI MOMENTE DE LA ROMANII AU TALENT DIN 11 MARTIE 2016. LIVE

SERGIU CHIRILA LA ROMANII AU TALENT DIN 11 MARTIE 2016: „A revenit pielea de gaina, tu ai adus momentul asta”, a  spus Andra emotionata de momentul lui Sergiu Chirila.

„Ai ridicat stacheta prea sus si orice nota nesigura se va vedea. Eu o sa ridic doua degetele sus si spun DA”, a spus Florin Calinescu. A primit patru de DA.

„Simt ca pot sa daruiesc mai mult”, a spus Sergiu dupa ce si-a incheiat numarul.

„Dansator si cantaret de opera, mi-e teama ca o sa vedem in etapa urmatoare ceva uluitor”, a spus Mihaela Radulescu dupa ce Sergiu Chirila si-a incheiat numarul pe scena Romanii au Talent 2016.

Mai jos puteti asculta o piesa interpretata de Sergiu Chirila.

DANIEL HEX, ROMANII AU TALENT 11 MARTIE 2016. Un prestidigitator talentat, care a uimit juriul fara niciun cuvant

CATALIN VLAD – ROMANII AU TALENT 11 MARTIE 2016. CHITARISTUL CARE A EMOTIONAT CU CARMINA BURANA LA ROMANII AU TALENT

Stiri pe aceeasi tema

MATRIMONIALE 23 MAI 2015. Elena, o contabila dornica de-o relatie serioasa

Delia Ion

MANCHESTER CITY-BARCELONA 1-2 (0-2) in turul optimilor de finala ale Ligii Campionilor

Delia Ion

DRAGOSTE SI URA EPISODUL 43 REZUMAT, 11 MAI 2018

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult