SEX ANAL
Lumea Facebook

SEX ANAL. Toate statisticile demonstreaza ca femeile sunt din ce in ce mai atrase de acesta tehnica sexuala

SEX ANAL. Sexul anal era vazut pana nu demult drept o tehnica sexuala definitorie pentru cuplurile de homosexuali insa acest lucru nu mai pare de actualitate caci, in prezent, tot mai multe cupluri de heterosexuali recurg la aceasta metoda, in cautarea depasirii rutinei din viata de cuplu sau a unor tehnici sexuale care sa ofere cel putin aceleasi trairi ca in cazul metodelor clasice.

SEX ANAL. Un sondaj initiat la nivelul Uniunii Europene, la nivelul femeilor cu varste cuprinse intre 25 si 44 de ani, releva faptul ca o treime dintre femei au facut sex anal cu un barbat si aproximativ o cincime au recurs la aceasta medota pe parcursul anului 2015.

SEX ANAL. Procentele au crescut semnificativ in ultimele decenii de vreme ce un sondaj din anul 1990 scotea la iveala faptul ca o cincime dintre femei au facut sex anal cel putin odata in viata in timp ce doar o zecime dintre acestea acceptasera sa faca acest lucru cu partenerii lor, pe parcursul ultimului an.

SEX ANAL. In aceste conditii, numarul celor care afirma ca femeile refuza sa faca sex anal incepe sa fie intrecut de numarul celor care cred ca reprezentantele sexului frumos chiar se bucura de aceasta tehnica sexuala.

CITESTE SI: SEX ANAL. Pozitia favorita pentru un sex anal complet lipsit de durere

Intr-un studiu din 1987 aparea o remarca surprinzatoare pentru timpurile actuale: „sexul anal este ca un viol in care femeile se angajeaza uneori insa se bucura arareori”.

O remarca problematica in conditiile in care o partida de sex consimtita de ambii parteneri, indiferent de tehnicile aplicate, nu poate fi considerata un „viol”. Mai mult decat atat, conform acestei concluzii, femeilor nu le face placere sa fie violate tot timpul insa uneori acest lucru le aduce satisfactii trupesti.

Elocvente par a fi cateva comentarii venite din partea femeilor dupa ce au aflat rezultatele sondajului intiat la finalul anului trecut.

„Imi place sexul anal. Daca am parte de sex anal, am orgasm. Este la fel ca in cazul sexului obisnuit. Imi place.”

„Sexul anal se simte ca sexul vaginal, poate un pic mai bine. Imi place. Simti ca esti intr-o alta lume.”

In concordanta cu aceste constatari, se poate lua in considerare un alt sondaj recent care a constatat ca dintre femeile care au avut sex anal, 93,5% au recunoscut ca au avut orgasm, in comparatie cu 65,9% care au spus ca au avut orgasm dupa sex vaginal si 81% care au recunoscut ca au avut orgasm dupa o partida de sex oral.

Rezultatele nu trebuie interpretate in sensul ca sexul anal este tehnica sexula care produce cele mai multe orgasme deoarece femeile care au recunoscut in acest studiu ca au facut sex anal, au detaliat ca au recurs la mai multe activitati sexuale in timpul evenimentului.

Este o noua confirmare a faptului ca femeile pot avea parte de satisfactie trupeasca maxima nu neaparat in urma sexului anal ci, mai degraba, in urma unei vieti sexuale variate.

Nu este de neglijat ca foarte multe femei nu simt nicio placere in timpul sexului anal ci dimpotriva o considera o tehnica sexuala dureroasa si inconfortabila.

La fel de adevarat este ca majoritatea covarsitoare a femeilor care au declarat acest lucru, au recunoscut ca nu au folosit lubrifianti. In conditiile in care anusul nu se auto-lubrifiaza, ca in cazul vaginului, nu este de mirare ca aceste femei au declarat ca sexul anal este lipsit de confort si chiar dureros.

De multe ori exista prejudecata ca femeile fac sex anal doar la insistenta partenerilor. Ce-i drept, exista si numeroase exemple in care femeile au recunoscut ca au facut sex anal pentru prima oara in viata lor dupa ce partenerul lor de la acea reme a insistat foarte mult timp.

La fel de adevarat este insa ca sunt si femei care se bucura de sex anal atat de mult incat acestea solicita si initiata ele insele astfel de partide de sex.

In concluzie, sexul anal este o activitate sexuala din ce in ce mai raspandita in randul femeilor insa trairile pe care le da acesta tehnica sexuala depinde foarte mult de primele experiente de acest gen traite de fiecare femeie in parte.

Stiri pe aceeasi tema

POVESTI DESPRE SEX. Femeile se uita lung dupa barbati aratosi insa prefera relatiile cu cei obisnuiti

Delia Ion

Miturile despre sex nu sunt intotdeauna adevarate

Delia Ion

FILME PORNO MINORI. Noe Yabbacome condamnat pentru ca a obligat o minora sa intretina relatii sexuale cu un caine

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult