-0.8 C
România
8 decembrie 2021
SEX FEMEI
Lumea Facebook

SEX. Cercetatorii ne explica de ce gem femeile in timpul unui act sexual!

GEMETE FEMEI IN TIMPUL SEXULUI. Majoritatea barbatilor se intreaba de ce partenerele lor gem in timpul unei partide de amor si tipa in momentul in care ajung la orgasm. Acest lucru se intampla din cauza durerii sau dimpotriva este un semn al placerii? Profitand de aceasta dilema inregistrata in randul barbatilor, regizorii de filme destinate adultilor le cer actritelor sa geama cat mai tare in timpul scenelor filmate astfel incat s-a creat impresia ca un geamat mai tare este sinonim cu o placere mai mare.

GEMETE FEMEI IN TIMPUL SEXULUI. Gayle Brewer, cercetator la Universitatea din Central Lancashire si Colin Hendrie, cercetator la Universitatea din Leeds, au efectuat un studiu pe sunetele scoase de femei in timpul unui raport sexual. Concluziile trase de cei doi ne ajuta sa ne explicam de ce femeile gem.

GEMETE FEMEI IN TIMPUL SEXULUI. Studiul a fost facut pe 71 de femei cu varste cuprinse intre 18 si 48 ani, sanatoase si active din punct de vedere al activitatii sexuale care au fost de acord sa raspunda la o serie de intrebari cu privire la tipul si cantitatea de zgomote facute in timpul actului sexual. Raspunsurile au demonstrat ca gemetele nu au intotdeauna legatura cu apropierea de momentul unui orgasm.

GEMETE FEMEI IN TIMPUL SEXULUI. In realitate, 66% dintre femei au recunoscut ca au folosit zgomote vocale pentru a-si ajuta partenerul sa ajunga la un punct culminant, in timp ce 87% au facut-o pentru a ajuta la stima de sine a partenerului.

GEMETE FEMEI IN TIMPUL SEXULUI. Unul dintre principalele motive care demonstreaza ca zgomotele nu apar la femei in timpul orgasmului, este dat de faptul ca multe dintre femei au orgasm in timpul preludiului. Nu este un secret ca este mai difici ca o femeie sa aiba orgasm vaginal decat un orgasm obtinut prin stimularea clitorisului.

CITESTE SI: Clitorisul, lucruri mai putin stiute despre cel mai bun „prieten” al orgasmului feminin

GEMETE FEMEI IN TIMPUL SEXULUI. In studiul mai sus amintit, cele mai multe femei au marturisit ca au avut parte de un moment culminant inainte de a scoate gemete care sa fie auzite de partenerii lor.

GEMETE FEMEI IN TIMPUL SEXULUI. Un fapt mai putin cunoscut este acela ca obiceiul reprezentantelor sexului feminin de a geme in timp ce fac sex nu este o caracteristica specifica speciei umane. Cercetatorii au descoperit ca in salbatiecie, femelele de babuin si femelele maimutelor macac gem in timpul imperecherii cu partenerii lor.

S-a constatat ca femelele de babuin utilizeaza zgomote mai complexe cu cat sunt mai aproape de ovulatie in timp ce femelele de macaci au tendinta de a vocaliza pentru a-si ajuta partenerii sa ajunga la orgasm.

Concluzia generala este ca atat la oameni cat si la primate, gemetele femelelor din timpul sexului nu au o legatura directa cu orgasmul.

In timpul studiului, unele femei au recunoscut ca se folosesc de gemete pentru a masca plictiseala, durerea sau oboseala din timpul unui act sexual. Acestea sunt semne clare a unei nevoi de comunicare in cuplu.

Gemetele reprezinta de asemenea o „tehnica” prin care o femeie ii poate arata partenerului ce-i place in timpul partidei intime. De asemenea, astfel de zgomote sunt folosite de o femeie pentru a-i transmite partenerului ca i se „preda” in intregime, fara a fi nevoie sa foloseasca cuvinte.

Spre deosebire de un barbat, o femeie trece prin patru etape diferite de excitare pana ajunge la orgasm. Zomotele din dormiror au un rol bine definit si in acest caz caci le ajuta pe femei sa treaca mai repede dintr-o etapa in alta.

Nu este un secret ca barbatii se bucura sa-si auda iubitele gemand. Constiente de acest lucru, femeile utilizeaza zgomotele pentru a-si impulsiona partenerii.

Chiar daca studiul demonstreaza ca zgomotele facute de o femeie in timpul unui act sexual nu anunta un orgasm vaginal, nici nu putem spune ca ele se prefac ca sunt multumite de trairile avute. Gemetele sunt o parne normala si naturala a unui act sexual si ajuta la inbunatatirea vietii sexuale caci aceste sunete au darul de a creste ingrederea in sine pentru ambii parteneri.

 

Stiri pe aceeasi tema

ORGASM MULTIPLU. Kung-Fu vaginal, calea perfecta pentru femei de a atinge senzatii trupesti nebanuite

Delia Ion

ADEVARUL DESPRE SRI. Este adevarat ca averea generalului Florian Coldea depaseste 25 de milioane de euro?

Cristiana Petrariu Bota

SEX. Nu cadeti in capcana vietii sexuale monotone, cale sigura catre aparitia de probleme in cuplu

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult