GUSTUL UNUI VAGIN
Lumea Facebook

SEX. Gustul unui vagin este diferit in functie de fiecare femeie in parte

Unul dintre subiectele care i-au fascinat intotdeauna pe barbati, din punct de vedere erotic, este vaginul, dimensiunea lui, forma lui, mirosul lui si nu in ultimul rand gustul lui.

In definitiv, un subiect care foarte mult timp a fost tabuu. Daca pentru a capata informatii despre dimensiunea si forma unui vagin, reprezentantii sexului puternic au studiat temeinic revistele si filmele XXX, in privinta mirosului si a gustului singura cale a reprezentat-o…practica.

In general s-a vorbit despre mirosul unui vagin ca este unul asemanator cu mirosul unui peste, un miros acceptabil pentru multi barbati, neplacut pentru altii. Desi distinct de a femeie la femeie, mirosul vaginului este oarecum asemanator si nu difera fundamental, in functie de fiecare persoana in parte.

Nu acelasi lucru se poate spune insa despre gustul organului sexual feminin. Interiorul vaginului are un gust aparte caracteristica generala fiind ca acesta difera nu numai de la o persoana la alta ci si chiar la aceeasi persoana, in diferite perioade.

CITESTE SI: SEX ORAL. Ponturi de urmat pentru un sex oral de calitate oferit femeilor

Atat mirosul, cat si gustul, sunt simturi importante pentru starea de excitare si, crede-ne, vaginul nu e facut sa provoace respingere unui barbat. De fapt, mirosul si gustul vaginului unei femei excitate functioneaa ca un afrodiziac. Interiorul vaginului nu are gust de ciocolata, e adevarat. Pe de alta parte, nici sperma nu are gust de ciocolata. Dar de ce ar fi asta o problema?! Organele sexuale au propriul lor gust, unic.

Gustul vaginului este dat de fluidele care vin din interior. Prin urmare, gustul partilor exterioare este mai putin intens.

Gustul fluidelor corpului nostru depinde de mai multi factori – de ceea ce mancam, de echilibrul nostru hormonal, feromoni, igiena personala, fara sa mentionam sperma, care schimba gustul vaginului, de asemenea.

Gustul interiorului vaginului poate fi sarat, acru sau chiar semana cu cel al fierului (in special inainte de menstruatie). Cel mai simplu mod de a face o comparatie cu alte gusturi este sa compari valorile pH-ului. Pentru vagin, acestea sunt de aproximativ de 3,8 – 4,5. Astfel, cafeaua are o valoare a pH-ului de 5, iar vinul asemanator cu vaginul. Valoarea pH-ului sapunului este prin urmare foarte importanta deoarece mai multe tipuri de sapun au valori intre 7 si 14 si pot avea un impact foarte negativ asupra florei din vagin.

Multe femei primesc mesaje negative privind zona lor genitala si se simt astfel nesigure in privinta asta. Nu fi una dintre acele femei care se impiedica de imaginile stereotipice si nu sunt capabile sa se relaxeze complet in timpul actului sexual deoarece nu au incredere in corpul lor. Daca vrei, poti sa-ti gusti gustul vaginului. Vei descoperi, probabil, ca este destul de interesant si te vei simti mult mai sigura pe tine atunci cand iubitul tau va cobori inspre paradisul tau aromat si gustos.

Stiri pe aceeasi tema

Varsta la care femeile si barbatii ating apogeul in dragoste

Delia Ion

STIRI DESPRE SEX. Inventie de exceptie a unor copii britanici prin care tinerii ar putea fi ferici de bolile cu transmitere sexuala

Delia Ion

Catalin Beciu, secretar de stat, mesaj catre STRADA: Sa nu va mai permiteti sa ma faceti corupt. Voi veni sa va dau o scrisoare. Singur, intre voi, aia 30.000

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult