SEXY
Lumea Facebook

SEXTINGUL, noul procedeu care asigura satisfactia in viata sexuala

Un studiu prezentat recent in cadrul unui congres al Asociatiei Americane de Psihiatrie care a avut loc la Toronto (Canada) a oferit cateva concluzii surprinzatoare pentru cuplurile a caror viata sexuala lasa de dorit.

Conform studiului, iubitii care isi transmit unul altuia imagini cu caracter sexual explicit prin intermediul telefoanelor mobile inteligente au sanse mai mari sa aiba satisfactie mai mare pe parcursul momentelor intime fata de relatiile in care nu se obisnuiste acest lucru.

Acest procedeu este cunoscut sub numele de „sexting” si, in ultimii ani, a ajuns sa fie un adevarat fenomen in randul adultilor. Din punctul de vedere al specialistilor, sextingul ajuta comunicarea dintre cei doi parteneri sa atinga un grad de intimitate extrem de ridicat.

CITESTE SI: RECORDURI SEX. Cei pasionati de depasirea unor recorduri pot tinti una dintre performantele sexuale de top

„Aceste observatii arata ca exista un raport strans intre sexting si nivelul de satisfactie sexuala intr-o relatie de cuplu”, a declarat Emily Stasko, doctorand in psihologie clinica la universitatea Drexel din Philadelphia.

Cercetarea a fost efectuata pe baza unui sondaj pe internet pe un esantion de 870 de americani, cu varste cuprinse intre 18 si 82 de ani. Mai mult de 80 % dintre cei intervievati au afirmat ca au facut sexting, iar trei sferturi dintre cei angajati intr-o relatie serioasa au asociat trimiterea de imagini obraznice de o mai mare satisfactie sexuala.

Stiri pe aceeasi tema

FILME PORNO dedicate gusturilor feminine cuceresc teren in Olanda si SUA

Delia Ion

Lectura obligatorie a lui Adrian Nastase pentru „papagali”

Cristiana Petrariu Bota

PEGGING, tehnica sexuala utilizata de cuplurile heterosexuale in care femeia este partea activa

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult