24.5 C
România
1 octombrie 2022
Social

Sicriul Reginei Ana a fost asezat in Sala Tronului de la Palatul Regal

Sicriul Reginei Ana a fost așezat, aseara, în Sala Tronului. Familia Regală a însoțit aducerea la Palatul Regal a sicriului cu trupul neinsufletit al Reginei Ana. Ceremoniile sunt transmise în direct de  TVR. Familia Regală s-a recules și s-a închinat la catafalc.

Aseară, la ora 20.30, cortegiul funerar a ajuns în fața Palatului Regal din București. A avut loc ceremonia militară de așezare a sicriului Majestății Sale Defuncte Regina în Sala Tronului. Înalt Preasfinția Sa Arhiepiscopul Ioan Robu, Mitropolit Romano-Catolic de București, a oficiat o slujbă, înconjurat de un sobor de preoți și de maici.

Familia Regală s-a recules și s-a închinat la catafalc. Alături de Altețele Lor Regale s-au aflat Înalt Preasfinția Sa Mitropolitul Iosif al Europei Occidentale și Meridionale, precum și membri ai Casei Majestății Sale.

Astăzi, joi, 11 august, și mâine, vineri, 12 august 2016, toți cei care doresc să aducă un ultim omagiu Reginei Ana, sunt bineveniți la Sala Tronului din Palatul Regal, Calea Victoriei, între ora 8 și ora 22.

Related posts

NUMERE LOTO 6/49 din 6 Decembrie. Rezultatele loto de Mos Nicolae

Lucy Ionesco

Chelsea Londra – Steaua Bucuresti 1-0 (1-0) in ultima etapa a grupelor Ligii Campionilor

Bogdan

Medicii si pacientii pot participa la consultarile privind Dosarul Electronic de Sanatate

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult