Sidonia Prodan, X FACTOR 2 octombrie 2015: Cea mai frumoasa voce, pe scena X Factor cu piesa Aliciei Keys
Viata bate filmul

Sidonia Prodan, X FACTOR 2 octombrie 2015. VIDEO. Cea mai frumoasa voce, pe scena X Factor cu piesa Aliciei Keys

X FACTOR 2 OCTOMBRIE 2015: Sidonia Prodan este una dintre cele mai frumoase voci din editia X FACTOR din 2 octombrie 2015. Sidonia Prodan a pasit cu multa feminitate si emotie pe scena X Factor, unde a interpretat magnific o piesa a Aliciei Keys. Publicul, juriul si cu siguranta si telespectatorii Antena 1 au aplaudat-o pe Sidonia Prodan in picioare. A cantat magnific pe scena X FACTOR!

X FACTOR 2 OCTOMBRIE 2015:  Juriul X FACTOR i-a spus: Ești casnica cu cea mai frumoasă voce din România. Vocea concurentei Sidonia Prodan are un timbru emotionant si foarte cald, iar asta a cucerit publicul si juriul.

X FACTOR 2 OCTOMBRIE 2015: O prezență gingașă și feminină a apărut la audițiile X Factor, iar povestea ei pare ruptă din basmele cu zâne. Sidonia Prodan are acum 34 de ani și locuiește la Toplița, dar momentul care i-a schimbat cu adevărat viața s-a petrecut pe când avea doar 17 ani. Atunci a adus pe lume una dintre minunile sale – băiatul cel mare. Cel mai mic dintre feciori i-a adus bucurie în urmă cu 11 ani.

X FACTOR ROMANIA, 2 OCTOMBRIE 2015. LIVE ANTENA 1. AMIR, concurentul care a primit trei de DA

X FACTOR 2 OCTOMBRIE 2015: Susținută de cei trei „prinți” din viața sa, Sidonia Prodan pășește timid pe scenă, în fața juraților. A trecut prin multe greutăți din pricina faptului că a adus pe lume un copil la doar 17 ani, resimțind și lipsa mamei sale, care a mers la ceruri prea devreme, pe când Sidonia avea 10 ani. „Viața ne călește și ne învață să fim puternici.”

X FACTOR 2 OCTOMBRIE 2015: Încurajată de aplauzele publicului, Sidonia Prodan pășește în lumea muzicii, pe scena X Factor, cu piesa Aliciei Keys – If I ain’t got you. Delicată, sensibilă și totuși cu putere în glas, mămica îi impresionează pe jurați de la primul acord. Timbrul său vocal este pur și simplu liniștitor și cald.

Sabrina Fabian, Barbie de Romania, fata cu ambitie de fier si talent de X FACTOR

X FACTOR 2 OCTOMBRIE 2015: Reacțiile tuturor nu încetează să apară după o astfel de prestație.

„Ești casnica cu cea mai frumoasă voce din România. Ești pur și simplu răscolitoare!” sunt cuvintele lui Horia. „Copiii încă nu realizează ce voce are mama!”, punctează și Ștefan.

X FACTOR 2 OCTOMBRIE 2015: Cu o sală întreagă în picioare, cei trei jurați nu îi pot oferi un alt răspuns decât trei de DA!

Juratul Horia se bucură de prezența Sidoniei, mărturisind că aceasta este abia la început de drum „Am văzut o femeie care și-a făcut o familie și acum începe să-și construiască și o carieră.”

Stiri pe aceeasi tema

IN DRAGOSTE SI IN RAZBOI EPISODUL 2 REZUMAT, 25 NOIEMBRIE 2015. Iubirea dintre Seyit si Sura trebuie sa invinga intrigile lui Petru si ale Lolei

Delia Ion

DRAGOSTE INFINITA EPISODUL 40 REZUMAT, 15 MAI 2017

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Ionela MPFM4 a oferit informatii in privinta stadiului in care se afla sarcina ei

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult