11.4 C
România
20 octombrie 2020
SILA 30 IUNIE
Viata bate filmul

SILA PUTEREA DESTINULUI: CE SE INTAMPLA CU SOTIA LUI BORAN IN EPISODUL DE LUNI 23 MARTIE 2015

Boran, familia Silei si Abay cauta peste tot sa afle informatii despre disparitia Silei insa aceasta era in continuare retinuta in casa parasita de la marginea Mardinului.

Unul dintre rapitori era omul lui Firuz iar cel de-al doilea era omul capeteniei Ahmet care afla toate vestile despre ceea ce se intampla cu sotia lui Boran.

Afla astfel ca Firuz nu o executase pe Sila si ca situatia era departe de a se fi rezolvat astfel incat ajunge la concluzia ca si Firuz este pe cale de a ocoli traditiile clanului.

CITESTE SI: PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 54 REZUMAT, 20 MARTIE 2015. Firuz decide soarta Silei

Kevser nu mai rezista sa-si vada trist fiul si da pasaportul Silei explicandu-i ca sotia lui nu a fugit si ca este retinuta de oamenii lui Firuz intr-o locatie stiuta numai de el.

Boran afla de la tatal sau locatia in care se afla Sila si porneste imediat acolo pentru a o elibera nu inainte de a-i da o lectie lui Ahmet.

Intre timp are loc o incaierare intre omul lui Firuz si cel al lui Ahmet. Sila evadeaza si este urmarita de acolitul lui Ahmet. Au loc scene dramatice in care Boran, ajuns la fata locului, reuseste sa-si salveze sotia.

Stiri pe aceeasi tema

BRAVO AI STIL, 3 OCTOMBRIE 2016. Silvia, Cristina Mihaela, Andreea si Alina au noi concurente rivale

Delia Ion

TE VREAU LANGA MINE, o emisiune din ce in ce mai contestata de telespectatorii satui de „facaturi”

Delia Ion

DRAGOSTE INFINITA EPISODUL 76 REZUMAT, 4 IULIE 2017

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult