Simona Halep a castigat turneul WTA de la Montreal, dupa ce a invins-o pe americanca Sloan Stevens in 3 seturi

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu august 13, 2018 11:03

Simona Halep a castigat turneul WTA de la Montreal, dupa ce a invins-o pe americanca Sloan Stevens in 3 seturi

Simona Halep a iesit victorioasă la Montreal. Constanteanca Simona Halep a câștigat turneul WTA de la Montreal, după ce a învins-o duminică seară pe americanca Sloan Stevens în 3 seturi cu 7-6, 3-6, 6-4 într-un meci extrem de disputat, cu numeroase răsturnări de scor.

Jucătoarea româncă se menține pe locul 1 mondial pentru a 41-a săptămână consecutiv și are acum un avans de 1.900 de puncte în clasamentul WTA față de locul 2, ocupat de daneza Karoline Wozniaki.

”A fost o săptămână extraordinară, chiar dacă vin dupa o pauză mai lungă. O felicit pe Sloan, mă face să joc din ce în ce mai bine și sper să mai jucăm multe meciuri de acum înainte”, a spus Simona la ceremonia de premiere.

În urma acestei victorii, Simona Halep a primit un cec de 520.000 de dolari și 900 de puncte WTA.

Este pentru a doua oară când jucătoarea româncă câștigă trofeul de la Montreal, al treilea trofeu câștigat în acest an (după succesele de la Shenzhen şi Roland Garros) și a cincea finală disputată.

Jucătoarea română a obținut anul acesta 42 de victorii, cu două mai multe decât are principala urmăritoare, Angelique Kerber. Din cele 42 de succese, 22 au venit pe hard, de asemenea un alt record al sezonului.

 

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.