SIMONA HALEP a eliminat-o pe Zaina Diyas in turul 2 al turneului de tenis de la ROLAND GARROS

Delia Ion
By Delia Ion mai 25, 2016 15:24

SIMONA HALEP a eliminat-o pe Zaina Diyas in turul 2 al turneului de tenis de la ROLAND GARROS

SIMONA HALEP ROLAND GARROS 2016. Simona Halep a promovat in turul 3 al turneului de tenis de la Roland Garros dupa ce a eliminat-o miercuri in numar minim de seturi pe Zaina Diyas (Kazakhstan), a 90-a jucatoare a lumii, scor 7-6, 6-2.

SIMONA HALEP ROLAND GARROS 2016. A fost o intalnire desfasurata pe durata a o ora si 26 de minute de joc efectiv, in care doar in primul set cele doua jucatoare au parut a juca de la egal la egal. Mai mult decat atat, Zaina conducea dupa primele cinci game-uri cu scorul de 4-1.

SIMONA HALEP ROLAND GARROS 2016. Simona a inregistrat din acel moment un salt calitativ in joc, a egalat scorul pe tabela si a impins setul in tie-break, acolo unde s-a impus cu scorul de 7-5.

SIMONA HALEP ROLAND GARROS 2016. In al doilea set, Halep a preluat initiativa inca din start si i-a lasat adversarei sale doar doua game-uri, diferenta facand-o numarul mai mic de greseli nefortate dar si serviciul mult mai bun.

SIMONA HALEP ROLAND GARROS 2016. Urmatoarea adversara a Simonei Halep este japoneza Naomi Osaka (101 WTA), care a invins-o pe Lucic-Baroni, scor 6-3, 6-3.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.