Simona Halep a invins-o pe Duque-Marino in trei seturi si s-a calificat in sferturi la Washington

Delia Ion
By Delia Ion august 4, 2017 10:12

Simona Halep a invins-o pe Duque-Marino in trei seturi si s-a calificat in sferturi la Washington

Simona Halep si-a confirmat statutul de favorita in disputa cu jucatoarea columbianca Mariana Duque-Marino (nr.115 WTA) pe care a invins-o in trei seturi, scor 3-6, 6-4, 6-2 si s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de tenis de la Washington.

A fost o partida care a dovedit din nou slabiciuni ale campioanei noastre dar si momente in care a demonstrat ca poate juca un tenis de super clasa. Constanteanca a inceput ezitant intalnirea si Duque-Marino a profitat din plin de acest lucru. Sud-americanca a avut initiativa in primul set pe care, de altfel, si l-a adjudecat cu 6-3, profitand si de cele 16 greseli nefortate facute de Halep.

Situatia s-a schimbat de la inceputul setului 2. Simona a devenit ceva mai rapida in miscari si acest lucru s-a concretizat imediat si pe tabela de marcaj. Haleep a dus scorul la 5-1 apoi a pierdut 3 gameuri consecutive insa a inchis setul la 6-4.

Cel de-al treilea set a insemnat un joc si mai consitent al romancei. Simona a controlat cu autoritate finalul jocului impunandu-se cu 6-2 in setul decisiv.

In faza sferturilor de finala, Halep o va intalni pe rusoaica Ekaterina Makarova (nr.58 mondial) care a depasit-o in turul anterior pe Monica Puig (nr.67 WTA), scor 6-2, 6-4.

In aceasta faza a competitiei s-a calificat si Monica Niculescu dupa o partida adjudecata in fata unei alte romance, Patricia Tig, scor 6-4, 7-6.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.