SIMONA HALEP a parasit INDIAN WELLS in sferturi de finala, eliminata de SERENA WILLIAMS

Delia Ion
By Delia Ion martie 17, 2016 08:05

SIMONA HALEP a parasit INDIAN WELLS in sferturi de finala, eliminata de SERENA WILLIAMS

SIMONA HALEP INDIAN WELLS. Simona Halep a fost eliminata in sferturile de finala ale turneului de tenis de la Indian Wells de Serena Williams, lidera clasamentului mondial. Americanca s-a impus in numar minim de seturi, scor 6-4, 6-3, la capatul a o ora si 10 minute de joc efectiv.

SIMONA HALEP INDIAN WELLS. A fost o noua partida in care compatrioata noastra a demonstrat un joc fluctuant, de la lovituri spectaculoase concretizate prin puncte castigate, la numeroase greseli nefortate care i-au permis adversarei sa puncteze decisiv.

SIMONA HALEP INDIAN WELLS. In primul set, Halep a reusit doua break-uri insa a si pierdut de trei ori pe propriul serviciu astfel incat americanca era in avantaj dupa prima parte a intalnirii.

SIMONA HALEP INDIAN WELLS. Simona nu a reusit sa-si impuna jocul in fata lui Williams nici in al doilea set, singurul break fiind castigat de lidera WTA, la scorul de 3-2 pentru ea. In final 6-3 pentru Williams care va evolua in semifinale impotriva polonezei Agnieszka Radwanska (nr.3 WTA).

SIMONA HALEP INDIAN WELLS. Din postura de detinatoare a trofeului de la Indian Wells, Halep va pierde 785 de puncte in topul mondial insa isi va pastra locul 5 in clasamentul mondial.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.