Simona Halep a primit titlul de ambasador onorific al Universitatii Ovidius din Constanta: Aveti incredere in vise si nu cedati niciodata

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu noiembrie 6, 2018 13:42

Simona Halep a primit titlul de ambasador onorific al Universitatii Ovidius din Constanta: Aveti incredere in vise si nu cedati niciodata

Tenismena Simona Halep, numarul 1 in clasamentul mondial, este de luni Ambasador al Universitatii Ovidius din Constanta. Este primul titlu de acest fel acordat de universitatea din Constanta, pentru rezultatele spectaculoase ale tenismenei noastre. Simona Halep a fost insotita la ceremonie de tatal ei, cel care i-a fost sprijin de nadejde in toata cariera.

Intampinata de conducerea Universitatii Ovidius din Constanta, Simona Halep a fost extrem de emotionata la primirea acestui titlu onorific.

Distinctia i-a fost acordata pentru “promovarea imaginii academice si excelenta in activitatea sportiva”. Simona Halep a declarat ca a primit multe distinctii de-a lungul carierei, insa aceasta este una speciala si le-a transmis tinerilor care au un vis sa aiba incredere in el, sa munceasca si sa nu cedeze niciodata.

Prof. dr Sorin Rugina, rectorul Universitatii Ovidius: „Simona a devenit si este cea mai buna jucatoare de tenis a momentului deoarece a aratat tuturor ca este pregatita nu doar sa munceasca asa cum ne-a obisnuit, dar sa si invete din propriile greseli.”

Simona Halep: „Aici am crescut, a fost un drum lung, greu, dar plin de emotii, emotii frumoase si nu regret nimic de pe parcursul acestui drum chiar daca au fost momente grele, vreau sa multumesc orasului unde m-am nascut, am crescut si unde ma intorc cu drag.”

Simona Halep este si absolventa a Facultatii de Educatie Fizica si Sport din cadrul Universitatii Ovidius.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.