Simona Halep ar putea trece pe primul loc in clasamentul WTA

Corina Alexandru
By Corina Alexandru martie 21, 2015 19:41

Simona Halep ar putea trece pe primul loc in clasamentul WTA

Simona Halep ar putea ocupa locul 1 in clasamentul WTA. Locul 1 mondial, Serena Williams, s-a accidentat  la genunchi si s-a retras din competitia de la Indian Wells, iar Simona Halep, locul 2 WTA va disputa partida de maine cu sarboaica Jelena Jankovic, locul 21 WTA. In cazul in care Simona Halep va castiga meciul de duminica, tenismena noastra va trece pe primul loc, inaintea Serenei si a Mariei.

Romanca Simona Halep a jucat contra Jelenei Jankovic de patru ori pana acum, invingand-o pe tenismena din Serbia de 3 ori. Simona o considera pe Jelena un adversar greu, o jucatoare dificila. Meciurile au solicitat-o foarte mult, impunandu-i sa alerge, sa loveasca mingile cu putere si sa fie agresiva.

HotWeek.ro iti recomanda si: SIMONA HALEP JOACA FINALA TURNEULUI DE TENIS DE LA INDIAN WELLS

Despre finala turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, Simona Halep spune ca poate castiga, insa se asteapta la un meci foarte greu.

In acest moment, in clasamentul mondial , Simona Halep este pe locul doi, dupa Serena Williams, dar inaintea Mariei Sarapova. In cazul in care romanca noastra va castiga meciul de maine, aceasta va trece pe primul loc, inaintea Serenei si a Mariei.

Calificarea in ultimul act este recomensata la Indian Wells cu un premiu de 439.420 de dolari şi 650 de puncte WTA. Invingatoarea va primi 900.400 de dolari si 1.000 de puncte WTA.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.