SIMONA HALEP, eliminare rusinoasa in primul tur al turneului de Grand Slam AUSTRALIAN OPEN

Delia Ion
By Delia Ion ianuarie 19, 2016 12:14

SIMONA HALEP, eliminare rusinoasa in primul tur al turneului de Grand Slam AUSTRALIAN OPEN

AUSTRALIAN OPEN 2016. Simona Halep a parasit turneul de tenis Australian Open inca din runda inaugurala dupa un meci foarte slab jucat impotriva chinezoaicei Shuai Zhang (nr.133 WTA), scor 4-6, 3-6.

AUSTRALIAN OPEN 2016. Constanteanca a inceput dezastruos partida, tenismena asiatica conducand in primul set cu 4-0 la game-uri, si 30-0 in game-ul 5. Simona a intrat treptat in joc castigand de doua ori pe serviciul adversarei insa numeroasele greseli nefortate au facut ca Zhang sa faca un nou break la scorul de 5-4 si astfel sa castige primul set cu 6-4.

AUSTRALIAN OPEN 2016. Halep a parut mult mai stapana pe sine in debutul setului secund si, dupa un game castigat la primire a intrat in avantaj: 3-1. A fost insa un simplu foc de paie caci evolutia slaba a numarului 2 mondial i-a facilitat mult misiunea chinezoaicei.

AUSTRALIAN OPEN 2016. A urmat un sir de cinci game-uri consecutive castigate de Zhang concretizate printr-un 6-4 in setul 2 si implicit in marea surpriza a primului tur a primului turneu de Grand Slam al anului, eliminarea favoritei numarul 2 a competitiei.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.