SIMONA HALEP, nominalizata de Sky Sport pentru titlul de sportiva lunii februarie

Delia Ion
By Delia Ion martie 2, 2015 17:51

SIMONA HALEP, nominalizata de Sky Sport pentru titlul de sportiva lunii februarie

Postul britanic Sky Sport a nominalizat-o pe romanca Simona Halep la titlul de cea mai buna sportiva a lunii februarie alaturi de alte cinci performere de valoare Charlotte Edwards (cricket), Katerina Johnson-Thompson (heptatlon), Lydia Ko (golf), Samantha Murray (pentatlon modern) si Lizzy Yarnold (skeleton).

Nominalizarea a venit in urma performantei obtinute de tenismena romana, Halep reusind sa se impuna in finala turneului de tenis de la Dubai, competitie Premier 5, dupa o partida desfasurata impotriva cehoaicei Karolina Pliskova.

Jucatoarea de cricket Charlotte Edwards (36 ani) a intrat in istoria acestui sport dupa ce a bifat cea de-a 200-a prezenta in echipa nationala a Angliei. Edwards detine in acest moment recordul mondial de puncte, 2.299, performanta neegalata inca de vreun jucator de cricket.

Katarina Johnson-Thompson (22 de ani) a doborat, in luna februarie, doua recorduri ale Marii Britanii in sala in probele de heptatlon.

Sud-coreeanca Lydia Ko (golf), in varsta de 17 ani, a devenit la inceputul lunii februarie cel mai tanar numar 1 din istorie. Ea este jucatoare profesionista de 18 luni, insa a castigat deja noua turnee LPGA.

Samantha Murray (pentatlon modern) a castigat prima etapa de Cupa Mondiala a sezonului de la Sarasota (SUA).

Lizzy Yarnold (skeleton) a castigat in luna februarie titlul de campioana europeana.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.