Simona Halep va lipsi cel putin o luna din competitii. Tenismena va fi supusa unei interventii chirurgicale
Sport

Simona Halep nu joaca pentru Romania in FedCup si este inlocuita de Mihaela Buzarnescu

Simona Halep nu va juca pentru Romania in FedCup si va fi inlocuita de Mihaela Buzarnescu in lotul Romaniei pentru partida cu Canada. Nerefacuta dupa accidentarea de la Australian Open, Simona Halep va fi inlocuita de Mihaela Buzarnescu, in varsta de 29 de ani, care dealtfel va bifa prima convocare in echipa Romaniei.

„Am fost chemata la Fed Cup, care va fi o experienta frumoasa. Mi-as dori sa joc macar un meci, fie la simplu, fie la dublu pentru Romania”, a declarat Mihaela Buzarnescu, pentru Adevarul.

*Pana in momentul de fata, Federatia Romana de Tenis nu a confirmat oficial inlocuirea Simonei cu Mihaela in echipa de FedCup.

Halep: Simt ca mai am nevoie de odihna

„Ma voi antrena, voi intra in program normal, dar inca nu stiu daca voi putea juca. Va fi o decizie pe care o vom lua impreuna cu celelalte jucatoare si cu restul staff-ului. Fizic ma simt bine, sunt in regula, la prima vedere. Totusi, simt ca mai am nevoie de odihna” – Simona Halep.

In urma acestei modificari, echipa Romaniei va fi compusa din urmatoarele jucatoare: Irina Camelia Begu (37 WTA – prima „racheta” a echipei), Sorana Cirstea (38 WTA), Mihaela Buzarnescu (43 WTA) si Raluca Olaru (45 WTA la dublu).

Romania vs Canada (Grupa Mondiala II a FedCup) va avea pe 10 si 11 februarie 2018, in „Sala Polivalenta” din Cluj-Napoca.

Articole asemănătoare

Monica Niculescu a fost eliminata inca din primul tur, la Dubai

Bogdan

HC Baia Mare a invins-o pe Thuringer in Liga Campionilor la handbal feminin

Bogdan

FRF si-a retras din instanta actiunea impotriva TVR in schimbul unor servicii

Lucy Ionesco