SIMONA HALEP WIMBLEDON 2017. Halep este in turul 3 dupa ce a invins-o pe Beatriz Haddad Maia

Delia Ion
By Delia Ion iulie 5, 2017 22:52

SIMONA HALEP WIMBLEDON 2017. Halep este in turul 3 dupa ce a invins-o pe Beatriz Haddad Maia

SIMONA HALEP WIMBLEDON 2017. Simona Halep s-a calificat in turul 3 al turneului de Grand Slam de la Wimbledon dupa ce a intrecut in numar minim de seturi, scor 7-5, 6-3, de brazilianca Beatriz Haddad Maia (nr.97 mondial), la capatul a o ora si 32 de minute de joc.

SIMONA HALEP WIMBLEDON 2017. Halep a inceput ezitat partida si adversara ei a obtinut un break inca din game-ul 2. Compatrioata noastra a reusit sa egaleze pe tabela la 3 insa a pierdut din nou pe propriul serviciu si scorul devenise 5-3 pentru sud-americanca.

SIMONA HALEP WIMBLEDON 2017. A fost momentul in care Simona a pus stapanire pe joc reusind nu numai sa-l controleze cu autoritate dar sa nici nu mai lase vreun game lui Beatriz Haddad Maia pana la finalul primul set. Halep a inchis cu 7-5, ultimul game fiind castigat la 0.

Setul secund a fost echilibrat pana la mijlocul lui. De la 3-3 am avut parte din nou de o singura jucatoare pe teren si aceea a fost Siomona Halep care dupa dpua breakuri si un game castigat pe propriul serviciu, a facut 6-3.

In urmatorul tur, Halep o va intalni pe Shuai Peng (China, nr.37 WTA) care a depasit-o in aceasta seara pe Carla Suarez Navarro (Spania, nr.27 WTA), cu un dublu 6-2.

Pana in prezent, Halep si Peng nu s-au intalnit niciodata in turneele WTA.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.