8.6 C
România
30 octombrie 2020
SIMULSimularile pentru Bacalaureat si Evaluare Nationala, amanate din cauza coronavirusuluiARE BACALAUREAT 2015. SUBIECTE ROMANA BACALAUREAT
Viata bate filmul

SIMULARE BACALAUREAT 2015. SUBIECTE ROMANA BACALAUREAT

SIMULARE BACALAUREAT 2015. SUBIECTE ROMANA BACALAUREAT. Peste 360.000 de elevi de clasa a XI-a si a XII-a vor sustine de luni simularea examenului de BACALAUREAT. Mai exact, peste 172.000 de elevi de clasa a XI-a si aproximativ 190.000 de elevi de clasa a XII-a vor sustine simularea examenului de BACALAUREAT 2015. Prima proba la SIMULAREA LA BACALAUREAT va fi la Limba si literatura romana, iar marti elevii apartinand minoritatilor nationale vor sustine proba la Limba si literatura materna.

SIMULARE BACALAUREAT 2015. SUBIECTE ROMANA BACALAUREAT. Proba obligatorie a profilului va avea loc pe 4 martie si doar pentru elevii claselor a XII-a proba la alegere a profilului si specializarii pe 6 martie. Toate probele sunt scrise, iar rezultatele vor fi afisate pe data de 12 martie.

SIMULARE BACALAUREAT 2015. SUBIECTE ROMANA BACALAUREAT. Potrivit metodologiei aprobate de Ministerul Educatiei, in vederea adoptarii unor masuri pentru imbunatatirea performantelor scolare, rezultatele vor fi analizate la nivelul fiecarei unitati de invatamant, prin discutii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, sedinte cu parintii, precum si la nivelul consiliului profesoral.

SIMULARE BACALAUREAT 2015. SUBIECTE ROMANA BACALAUREAT. Simularile au un dublu scop: familiarizarea elevilor cu rigorile unei evaluari nationale si optimizarea rezultatelor obtinute de catre elevii din invatamantul preuniversitar la finalul studiilor gimnaziale/liceale, a explicat ministerul.

SIMULARE BACALAUREAT 2015. SUBIECTE ROMANA BACALAUREAT. Anul trecut elevii clasei a XII-a au obtinut note peste 5, astfel: 52,8% la Limba romana, 67,78% la Limba materna, 42,51% la proba obligatorie a profilului (Matematica sau Istorie) si 53,92% la proba la alegere a profilului.

SIMULARE BACALAUREAT 2015. SUBIECTE ROMANA BACALAUREAT. Situatia pentru clasa a XI-a s-a prezentat astfel: la proba de Limba romana – 44,22% dintre elevi au luat note peste 5, la proba pentru Limba materna – 62,42%, iar la proba obligatorie a profilului (Matematica sau Istorie) – 36,32%.

Elevii clasei a XI-a nu vor sustine nici in acest an proba la alegere, avand in vedere ca aria de acoperire disciplinara in clasa a XI-a nu este similara celei de clasa a XII-a.

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Constantina MPFM3: Esti unic pentru mine, te iubesc mult Raymond!

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 14 IUNIE 2014. Andreea este pe punctul de a deveni mamica!

Delia Ion

BILETUL ZILEI 18 NOIEMBRIE 2016. Experienta lui Leverkusen va domoli entuziasmul lui Leipzig?

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult