SIMULARE EVALUARE NATIONALA 2015 - SIMULARE PROBA DE LIMBA ROMANA. MODELE SUBIECTE LIMBA ROMANA
Examene

SIMULARE EVALUARE NATIONALA 2015 – SIMULARE PROBA DE LIMBA ROMANA. MODELE SUBIECTE LIMBA ROMANA

SIMULARE EVALUARE NATIONALA 2015 – SIMULARE PROBA DE LIMBA ROMANA. MODELE SUBIECTE LIMBA ROMANA. EMOTII MARI PENTRU ELEVII DE CLASA A 8-A, CARE LUNI VOR INCEPE SIMULAREA EXAMENULUI DE EVALUARE NATIONALA 2015 CU PROBA LA LIMBA SI LITERATURA ROMANA. SIMULAREA LA EVALUAREA NATIONALA VA CONTINUA CU DISCIPLINELE LA LIMBA MATERNA SI APOI LA MATEMATICA. DUPA SUSTINEREA SIMULARII LA EVALUAREA NATIONALA 2015, REZULTATELE SIMULARII VOR FI ANALIZATE IN UNITATEA DSE INVATAMANT PRIN DISCUTII CU ELEVII, DEZBATERI IN CLASA SAU CU PARINTII, PRECUM SI LA NIVELUL CONSILIULUI PROFESORAL.

SIMULARE EVALUARE NATIONALA 2015 – SIMULARE PROBA DE LIMBA ROMANA. MODELE SUBIECTE LIMBA ROMANA. Prima proba din cadrul testelor de SIMULARE LA EVALUAREA NATIONALA 2015 este cea scrisa pentru Limba şi literatura română şi se organizează luni, 23 februarie. Urmează, în 24 februarie testarea la Matematică şi în 25 februarie la Limba şi literatura maternă. Rezultatele vor fi cunoscute în 6 martie.

HotWeek.ro iti recomanda si: DETALII DESPRE SIMULAREA LA EVALUAREA NATIONALA 2015

SIMULARE EVALUARE NATIONALA 2015 – SIMULARE PROBA DE LIMBA ROMANA. MODELE SUBIECTE LIMBA ROMANA. Simularea la evaluarea nationala se organizează la nivelul unităţilor din învăţământ, cu subiect unic elaborat la nivel naţional. Testarea se desfăşoară între orele 9.00 – 11.00.

SIMULARE EVALUARE NATIONALA 2015 – SIMULARE PROBA DE LIMBA ROMANA. MODELE SUBIECTE LIMBA ROMANA. Examenul de Evaluare Naţională 2015 pentru clasa a VIII-a începe în 22 iunie, cu proba scrisă de Limba şi Literatura Română, urmată de cea din 23 iunie, la Limba şi literatura maternă şi în 24 iunie la Matematică. Rezultatele vor fi afişate pe 26 iunie, respectiv pe 30 iunie, cele finale, după rezolvarea contestaţiilor.

SIMULARE EVALUARE NATIONALA 2015 – SIMULARE PROBA DE LIMBA ROMANA. MODELE SUBIECTE LIMBA ROMANA. Condiţii organizarea şi desfăşurarea examenului de Evaluare naţională pentru absolvenții clasei a VIII-a în anul şcolar 2014-2015:
– se interzice candidaţilor la Evaluarea Națională să introducă în sălile de examen ghiozdane, rucsacuri, sacoșe, poșete și altele asemenea, candidații având obligația de a lăsa obiectele menționate în sala de depozitare a obiectelor personale stabilită de comisia din unitatea de învățământ în acest scop.
– candidații care refuză depozitarea obiectelor menționate în sala stabilită de comisie în acest scop nu vor fi primiți în examen.
– se interzice candidaţilor la Evaluarea Națională să aibă, în sălile de examen, asupra lor, în obiectele de îmbrăcăminte sau încălțăminte, în penare și altele asemenea sau în băncile în care sunt așezați în sălile de examen, orice fel de lucrări: manuale, cărți, dicţionare, culegeri, formulare, memoratoare, notiţe, însemnări, rezumate, ciorne sau lucrări ale altor candidați etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor.
– se interzice candidaţilor să aibă, în sălile de examen, asupra lor, în obiectele de îmbrăcăminte sau încălțăminte, în penare și altele asemenea, sau în băncile în care sunt așezați în sălile de examen, telefoane mobile, căști audio, precum și orice mijloc electronic de calcul sau de comunicare/care permite conectarea la internet/la rețele de socializare, care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru efectuarea calculelor, pentru comunicare între candidați sau cu exteriorul.
– se interzice candidaţilor să comunice între ei sau cu exteriorul, să copieze, să transmită materiale care permit copiatul sau să schimbe între ei foi din lucrare, ciorne, notițe sau alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru comunicare între candidați sau cu exteriorul.
– încălcarea regulilor menționate va fi considerată fraudă/tentativă de fraudă, iar candidații respectivi vor fi eliminați de la proba respectivă, indiferent dacă materialele/obiectele interzise au fost folosite sau nu, indiferent dacă au fost introduse de aceștia sau de alți candidați, de cadre didactice din comisie sau de alte persoane și indiferent dacă ei au primit sau au transmis materialele interzise.
– candidații eliminați de la o probă pentru fraudă sau tentativă de fraudă vor primi nota 1 (unu) pe lucrarea scrisă respectivă.
– înainte de începerea probelor, asistenții prezintă candidaților prevederile metodologice legate de organizarea și desfășurarea corectă a Evaluării Naționale și prevederile menționate și le solicită să predea toate eventualele materiale și obiecte care, potrivit reglementărilor în vigoare, sunt interzise în sala de examen.

SIMULARE EVALUARE NATIONALA 2015 – SIMULARE PROBA DE LIMBA ROMANA. MODELE SUBIECTE LIMBA ROMANA.

CALENDARUL examenului de EVALUARE NAȚIONALĂ 2015:
13 iunie 2015 – Încheierea cursurilor pentru clasa a VIII-a
15-17 iunie 2015 – Înscrierea la Evaluarea Naţională
22 iunie 2015 – Limba şi literatura română – proba scrisă
23 iunie 2015 – Limba şi literatura maternă – proba scrisă
24 iunie 2015 – Matematică – proba scrisă
26 iunie 2015 – Afişarea rezultatelor (până la ora 16.00)
26 iunie 2015 – Depunerea contestaţiilor (între orele 16.00 – 20.00)
27 – 29 iunie 2015 – Rezolvarea contestaţiilor
30 iunie 2015 – Afişarea rezultatelor finale după contestaţii.

Related posts

Ministerul Educatiei, precizari privind data preconizata a examenelor de Bacalaureat si Evaluare Nationala

Lucy Ionesco

Universitatea Maritima si Academia Navala din Constanta au putine locuri subventionate de la buget

Lucy Ionesco

REZULTATE EVALUAREA NAȚIONALĂ 2022. Ministerul Educației a anunțat că numărul mediilor de peste 5 este la maximul absolut al ultimilor 10 ani

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult