Sinucidere la Murfatlar. Maria a lasat un bilet de adio

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota mai 31, 2015 11:36

Sinucidere la Murfatlar. Maria a lasat un bilet de adio

O noua sinucidere in judetul Constanta. Maria, o tânără de 17 ani din Murfatlar s-a SINUCIS după ce a părăsit-o iubitul. Maria a lasat si un BILET DE ADIO in care explica de ce a ales sa se sinucida. Biletul de adio era adresat mamei sale. Maria era elevă la clasa a X-a la Colegiul Național Kemal Ataturk din Medgidia.

Astfel, se pare ca Maria a ales sa se sinucida din cauza unei depresii cauzate de saracia in care traiau. Mama fetei a găsit un bilet de adio, sâmbătă, şi a alertat imediat autorităţile. În bilet, Maria i-a cerut scuzei mamei sale pentru ca a ales sa moara și i-a cerut o înmormântare simplă, scrie site-ul Neptun TV.

Maria se aruncase in canalul Dunare-Marea Neagra. Hainele şi încălţămintea fetei au fost găsite pe malul canalului de câţiva copii care erau la scaldat. Scafandrii au început imediat căutările. După aproape o jumătate de oră, trupul neînsufleţit al Mariei a fost găsit.

Maria era crescută doar de mama sa. Femeia lucra cu ziua ca să aibă ce pune pe masă.

Nu se plângea, dar fiica ei n-a mai suportat s-o vadă aşa. A spus-o într-un bilet de adio pe care l-a lăsat acasă, lângă bursa pe care o primea de la şcoală. Câteva ore mai târziu scafandrii îi scoteau trupul din apele canalului Dunăre Marea Neagră.

A pierdut tot ce avea mai scump. Maria, fata ei de 17 ani, a decis să renunţe la viaţă. La prânz i-a auzit ultima oară glasul. Avea vocea schimbată, tristă, îşi aminteşte cu ochii în lacrimi femeia.

A lăsat acasă telefonul, bursa pe care o primea de la şcoală şi un bilet de adio în care a mărturisit că nu mai suportă sărăcia şi i-a rugat pe toţi să fie tari, să nu plângă când o vor conduce pe ultimul drum.

Mama şi-a dat seama că s-a întâmplat ceva când a văzut că fiica nu-i mai răspunde la telefon. Speriată a plecat de la muncă, direct la poliţie. În scurt timp oamenii legii ajungeau pe malul apei alături de salvatori. Au găsit acolo încălţările fetei şi au început s-o caute în apă. La câţiva metri depărtare mama se ruga să n-o găsească. Spera că fiica ei este în viaţă, plecată pe undeva.

În câteva minute însă cerul s-a prăbuşit asupra ei. Scafandrii au ieşit la mal cu trupul adolescentei. În zadar au încercat medicii s-o resusciteze.

Maria era crescută doar de mamă. Tatăl le părăsise când ea era încă mică.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.