1.1 C
România
25 noiembrie 2020
Stiri locale

Sinucidere la Murfatlar. Maria a lasat un bilet de adio

O noua sinucidere in judetul Constanta. Maria, o tânără de 17 ani din Murfatlar s-a SINUCIS după ce a părăsit-o iubitul. Maria a lasat si un BILET DE ADIO in care explica de ce a ales sa se sinucida. Biletul de adio era adresat mamei sale. Maria era elevă la clasa a X-a la Colegiul Național Kemal Ataturk din Medgidia.

Astfel, se pare ca Maria a ales sa se sinucida din cauza unei depresii cauzate de saracia in care traiau. Mama fetei a găsit un bilet de adio, sâmbătă, şi a alertat imediat autorităţile. În bilet, Maria i-a cerut scuzei mamei sale pentru ca a ales sa moara și i-a cerut o înmormântare simplă, scrie site-ul Neptun TV.

Maria se aruncase in canalul Dunare-Marea Neagra. Hainele şi încălţămintea fetei au fost găsite pe malul canalului de câţiva copii care erau la scaldat. Scafandrii au început imediat căutările. După aproape o jumătate de oră, trupul neînsufleţit al Mariei a fost găsit.

Maria era crescută doar de mama sa. Femeia lucra cu ziua ca să aibă ce pune pe masă.

Nu se plângea, dar fiica ei n-a mai suportat s-o vadă aşa. A spus-o într-un bilet de adio pe care l-a lăsat acasă, lângă bursa pe care o primea de la şcoală. Câteva ore mai târziu scafandrii îi scoteau trupul din apele canalului Dunăre Marea Neagră.

A pierdut tot ce avea mai scump. Maria, fata ei de 17 ani, a decis să renunţe la viaţă. La prânz i-a auzit ultima oară glasul. Avea vocea schimbată, tristă, îşi aminteşte cu ochii în lacrimi femeia.

A lăsat acasă telefonul, bursa pe care o primea de la şcoală şi un bilet de adio în care a mărturisit că nu mai suportă sărăcia şi i-a rugat pe toţi să fie tari, să nu plângă când o vor conduce pe ultimul drum.

Mama şi-a dat seama că s-a întâmplat ceva când a văzut că fiica nu-i mai răspunde la telefon. Speriată a plecat de la muncă, direct la poliţie. În scurt timp oamenii legii ajungeau pe malul apei alături de salvatori. Au găsit acolo încălţările fetei şi au început s-o caute în apă. La câţiva metri depărtare mama se ruga să n-o găsească. Spera că fiica ei este în viaţă, plecată pe undeva.

În câteva minute însă cerul s-a prăbuşit asupra ei. Scafandrii au ieşit la mal cu trupul adolescentei. În zadar au încercat medicii s-o resusciteze.

Maria era crescută doar de mamă. Tatăl le părăsise când ea era încă mică.

Stiri pe aceeasi tema

Angajari la UM 02413 din Targu Mures, data limita de depunere a dosarelor este 8 Martie

Cristiana Petrariu Bota

Situatia drumurilor din judetul Constanta. Restrictii de circulatie intre Harsova si Ovidiu

Ioana Badulescu

Noua linie de autobuz 231 din Bucuresti leaga cartierul Henri Coanda de Piata Presei

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult