Bilant coronavirus 21 septembrie: Romania inregistreaza 808 cazuri noi de COVID-19, insa la un numar mic de teste
Social

Situatia cazurilor de coronavirus in randul romanilor din diaspora

Autoritatile au anuntat situatia actualizata a zilei de 20 octombrie 2020 in ceea ce priveste cazurile de coronavirus in randul romanilor din diaspora. Astfel, 6.829 de cetateni romani au fost confirmati ca fiind infectati cu COVID-19 (coronavirus), cei mai multi in Italia, Spania, Franta, Germania si Marea Britanie. Totodata, in randul cetatenilor romani aflati in diaspora se inregistreaza un total de 126 de morti.

Astfel, situatia cazurilor de coronavirus in randul cetatenilor romani aflati in strainatate arata ca 6.829 de cetateni romani au fost confirmati ca fiind infectati cu COVID-19 (coronavirus): 1.917 in Italia, 1.253 in Spania, 124 in Franta, 3.013 in Germania, 159 in Marea Britanie, 36 in Ungaria, 28 in Olanda, 2 in Namibia, 4 in SUA, 122 in Austria, 22 in Belgia, 6 in Japonia, 2 in Indonezia, 8 in Elvetia, 3 in Turcia, 2 in Islanda, 2 in Belarus, 93 in Grecia, 9 in Cipru, 2 in India, 2 in Ucraina, 7 in Emiratele Arabe Unite si cate unul in Argentina, Tunisia, Irlanda, Luxemburg, Malta, Brazilia, Bulgaria, Kazakhstan, Suedia, Republica Congo, Qatar, Vatican si Portugalia.

De la inceputul epidemiei de COVID-19 (coronavirus) si pana la acest moment, 126 de cetateni romani aflati in strainatate, 31 in Italia, 19 in Franta, 43 in Marea Britanie, 11 in Spania, 14 in Germania, 2 in Belgia, unul in Suedia, unul in Elvetia, unul in SUA, unul in Brazilia, unul in Republica Congo si unul in Grecia, au decedat.

Dintre cetatenii romani confirmati cu noul coronavirus, 797 au fost declarati vindecati: 677 in Germania, 90 in Grecia, 18 in Franta, 6 in Japonia, 2 in Indonezia, 2 in Namibia, unul in Luxemburg si unul in Tunisia.

Stiri pe aceeasi tema

Noua lege a pensiilor a trecut de ultimul pas in Parlament si merge la promulgare la Iohannis. De cand se aplica noua formula de calcul a pensiilor

Ioana Badulescu

Cutremur in zona Vrancea inregistrat duminica dimineata

Cristiana Petrariu Bota

Nicolae Paun, arestat pentru 30 de zile sub acuzatia de evaziune fiscala si deturnare de fonduri europene

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult