Situatie disperata pentru multi romani, dupa ce din farmacii a disparut medicamentul Trileptal

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu august 28, 2017 14:16
Warning: A non-numeric value encountered in /home3/hotweek/public_html/wp-content/themes/allegro-theme/functions/other.php on line 93

Situatie disperata pentru multi romani, dupa ce din farmacii a disparut medicamentul Trileptal

Situatie disperata pentru multi romani, dupa ce din farmacii a disparut medicamentul Trileptal, folosit in afectiuni neurologice, in special pentru pacientii care sufera de epilepsie.

Lipsa sa a fost notificata de mai multi pacienti si pe site-ul www.medicamentelipsa.ro, unde se mentioneaza ca “pentru medicamentul Trileptal 300 mg, detinatorul autorizatiei de punere pe piata, compania (…), a notificat Agentia Nationala a Medicamentului, in luna septembrie, referitor la incetarea comercializarii medicamentului in Romania”, potrivit dcnews.ro.

Cu alte cuvinte, Trileptal a fost retras de pe piata din motive comerciale. Pretul cel mai mic din Europa i-a facut pe producatori sa notifice retragerea din Romania pentru ca nu le convine pretul.

Romanii i-au scris ministrului Sanatatii pentru a semnala situatia crunta prin care trec si au lansat si o petitie prin care doresc strangerea de semnaturi.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.