Muzica

SMILEY, DOC SI MOTZU – PIERDUT BULETIN. Asculta piesa inceputului de an 2016

Smiley, DOC si Motzu au lansat, la sfarsitul anului trecut, piesa „Pierdut buletin”. Piesa a strans peste 7,5 milioane de vizualizari pe Youtube si se anunta a fi piesa inceputului de an 2016. Piesa „Pierdut buletin” a fost lansata de HaHaHa Production impreuna cu Facem Records si Cat Music, odata cu un album rap special, prin mesajul puternic si autentic: „DOC & Motzu in HD”. „Pierdut buletin” este prima piesa promovata de pe noul album.

Piesa „Pierdut buletin”, lansata de DOC in colaborare cu Smiley, este produsa in studiourile HaHaHa Production, muzica fiind compusa de Moztu si Serban Cazan, iar versurile, scrise de Smiley (Andrei Maria) si DOC. Acesta este însoțit de un material video impresionant, în regia lui Ionuț Trandafir, după un scenariu care poartă semnătura lui Hypno.

„Cu toții vrem să fim ALTFEL. Vrem să lăsăm o urmă, să nu fim doar «o bucată de lut» dintr-o mie de «bucăți de lut». Dar, odată porniți pe acest drum, cred că uităm să fim NOI ÎNȘINE. Despre asta vorbește piesa «Pierdut buletin», o piesă care poate reprezenta un punct de reper în călătoria fiecăruia dintre noi către sine”, a declarat Smiley.

„«Pierdut buletin» vorbește despre căutarea EU-ului înlăuntrul fiecăruia, și nu în validările materiale sau sociale. Visul, trezirea, căutarea EU-ului, dragostea, revolta, stilul, imaginația – toate ale mele, pe muzica lui Motzu, într-un album crescut peste 3 ani, în 18 piese și 64 de minute”, a spus DOC.

DOC activează pe scena hip-hop din 1997. Din 2014, DOC colaborează cu echipa HaHaHa Production, împreună cu care a lansat, până acum, single-urile „Bula mea” (feat. Vlad Dobrescu & Deliric) și „Băiatul bun, băiatul rău” (feat. Ana Maria Alexie și Vlad Munteanu), incluse pe albumul „DOC & Motzu în HD”.

Comentezi?

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Daca te-ai saturat de titluri senzationale, te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe FacebookTwitter sau Google Plus

Stiri pe aceeasi tema

Gala Premiilor Radio Romania Cultural si-a desemnat castigatorii noii editii la Teatrul Odeon

Cristiana Petrariu Bota

Compozitorul Eugen Doga, numit cetatean de onoare al Municipiului Iasi

Cristiana Petrariu Bota

MUZICA ROMANEASCA. Biografia lui ADRIAN DAMINESCU. VIDEO

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult