-0.9 C
România
3 decembrie 2020
Papa Francisc
Externe

Soferul Papei Francisc, selfie pe ascuns cu Suveranul Pontif

Soferul Papei Francisc a devenit popular pe Twitter dupa ce si-a facut un selfie pe furis cu Suvernul Pontif. Sebastian Gonzalez si-a facut poza duminica, in timp ce era la volanul faimosului papa-mobil, in Asuncion, Paraguay. Vezi foto la sfarsitul materialului.

Vizita în Paraguay a încheiat turneul de opt zile al Suveranului Pontif în unele dintre cele mai sărace ţări sud-americane, relatează BBC News Online.

Sute de mii de persoane au asistat duminică la ultima slujbă oficiată de Papa Francisc în Paraguay, în cadrul căreia le-a cerut creştinilor să dea dovadă de ospitalitate şi să respingă „logica egoismului”.

În Bolivia şi Ecuador, el a vorbit împotriva injustiţiei sociale din regiune. De asemenea, el a prezentat scuze pentru rolul Bisericii Catolice în colonizarea brutală a Americii Latine.

„Primiţi pe cel sărac, însetat, pe străin, pe cel gol, bolnav, prizonier, lepros şi cu dizabilităţi”, a spus Papa la slujba oficiată în Asuncion. „Primiţi-i pe cei care nu gândesc ca noi, care nu au credinţă sau care şi-au pierdut credinţa”, a adăugat el.

Anterior, Papa a vizitat ghetoul Banado Norte din Asuncion, unde trăiesc 100.000 de persoane, şi le-a cerut locuitorilor să fie uniţi.

„Indiferent câte slujbe de duminică, dacă nu este solidaritate, dacă nu ştiţi ce se întâmplă în oraşul vostru, credinţa voastră este foarte slabă, bolnavă sau moartă”, a mai spus Suveranul Pontif.

Mii de persoane, între care şi preşedinta Cristina Fernandez de Kirchner, au călătorit din Argentina, ţara de origine a Papei, pentru ultima slujbă din turneul său sud-american.

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Daca te-ai saturat de zvonuri si de „stiri senzationale”, te asteptam sa revii pe hotweek.ro. Ne poti urmari si pe Facebook,Twitter sau Google Plus.  

[ot-caption title=”Sofer Papa Francisc” url=”http://www.hotweek.ro/wp-content/uploads/2015/07/sofer-papa-francisc.jpg”]

Stiri pe aceeasi tema

Romanii care intentioneaza sa calatoreasca in Canada fara viza vor putea solicita acordarea Autorizatiei Electronice de Calatorie in baza unor noi conditii

Ioana Badulescu

Patru persoane au murit in Italia dupa ce s-au infectat cu coronavirus. Cu peste 200 de persoane infectate, Italia devine cel mai mare focar de coronavirus din Europa

Cristiana Petrariu Bota

Cati imigranti va primi Romania. Anunt facut de Palatul Cotroceni

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult