Papa Francisc
Externe

Soferul Papei Francisc, selfie pe ascuns cu Suveranul Pontif

Soferul Papei Francisc a devenit popular pe Twitter dupa ce si-a facut un selfie pe furis cu Suvernul Pontif. Sebastian Gonzalez si-a facut poza duminica, in timp ce era la volanul faimosului papa-mobil, in Asuncion, Paraguay. Vezi foto la sfarsitul materialului.

Vizita în Paraguay a încheiat turneul de opt zile al Suveranului Pontif în unele dintre cele mai sărace ţări sud-americane, relatează BBC News Online.

Sute de mii de persoane au asistat duminică la ultima slujbă oficiată de Papa Francisc în Paraguay, în cadrul căreia le-a cerut creştinilor să dea dovadă de ospitalitate şi să respingă „logica egoismului”.

În Bolivia şi Ecuador, el a vorbit împotriva injustiţiei sociale din regiune. De asemenea, el a prezentat scuze pentru rolul Bisericii Catolice în colonizarea brutală a Americii Latine.

„Primiţi pe cel sărac, însetat, pe străin, pe cel gol, bolnav, prizonier, lepros şi cu dizabilităţi”, a spus Papa la slujba oficiată în Asuncion. „Primiţi-i pe cei care nu gândesc ca noi, care nu au credinţă sau care şi-au pierdut credinţa”, a adăugat el.

Anterior, Papa a vizitat ghetoul Banado Norte din Asuncion, unde trăiesc 100.000 de persoane, şi le-a cerut locuitorilor să fie uniţi.

„Indiferent câte slujbe de duminică, dacă nu este solidaritate, dacă nu ştiţi ce se întâmplă în oraşul vostru, credinţa voastră este foarte slabă, bolnavă sau moartă”, a mai spus Suveranul Pontif.

Mii de persoane, între care şi preşedinta Cristina Fernandez de Kirchner, au călătorit din Argentina, ţara de origine a Papei, pentru ultima slujbă din turneul său sud-american.

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Daca te-ai saturat de zvonuri si de „stiri senzationale”, te asteptam sa revii pe hotweek.ro. Ne poti urmari si pe Facebook,Twitter sau Google Plus.  

[ot-caption title=”Sofer Papa Francisc” url=”https://www.hotweek.ro/wp-content/uploads/2015/07/sofer-papa-francisc.jpg”]

Related posts

Un avion militar a fost doborat la granita dintre Turcia si Siria

Lucy Ionesco

SPANIA. 47% din energia electrica este produsa din surse regenerabile

Lucy Ionesco

Marea Britanie a finalizat cea mai mare repatriere pe timp de pace din istorie. Dupa falimentul Thomas Cook, 140.000 de turisti au fost adusi acasa cu 150 de aeronave

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult