Scrisoarea lui Grindeanu catre Comisia Europeana ca raspuns la criticile aduse Romaniei
Politica

Sorin Grindeanu nu vrea sa demisioneze si ar vrea ca soarta sa fie decisa intr-un congres extraordinar al PSD

Criza politica inregistrata in acest moment in cadrul partidului de guvernamant, aparuta in urma rupturii dintre Sorin Grindeanu, premierul Romaniei, si Liviu Dragnea, seful PSD, este departe de a lua sfarsit.

Chiar daca Dragnea i-a cerut premierului demisia in mai multe randuri, justificand prestatia slaba a unor ministri dar si lipsa de comunicare dintre premier si mai multe instituti ale Statului, nu numai ca Sorin Grindeanu a refuzat acest lucru dar a si trecut la ofensiva.

In partea a doua a zilei de azi, Comitetul Executiv al PSD se intruneste intr-un congres extraordinar in care, cel mai probabil, Liviu Dragnea va cere retragerea sprijinului politic acordat premierului. Zvonurile venite insa din structurile puterii avertizeaza asupra faptului ca Sorin Grindeanu va cere ca soarta guvernului condus de el sa fie decisa in urma unui congres extraordinar ai intregului partid.

Intr-o discutie informala, actualul pmim-ministru ar fi subliniat ca guvernul nu este al „comitetului executiv al PSD ci al intregii tari”, dand de inteles ca este dispus sa continue razboiul cu LIviu Dragnea care parea la inceput inegal.

Stiri pe aceeasi tema

Carmen Dan catre Iohannis: Ghinion, domnule presedinte, doamna premier nu va demisiona!

Ioana Badulescu

In sedinta de Guvern de astazi se discuta legea privind anularea unor obligatii fiscale pentru profesiile liberale

Cristiana Petrariu Bota

Elena Basescu: Dupa ridicarea restrictiilor de pe piata muncii in UE, in primul rand vor avea de castigat romanii

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult