Sorin Grindeanu: Sevil Shaidehh nu mai poate semna nimic la Ministerul Dezvoltarii. Secretarii de stat au fost demisi

Delia Ion
By Delia Ion iunie 18, 2017 19:10

Sorin Grindeanu: Sevil Shaidehh nu mai poate semna nimic la Ministerul Dezvoltarii. Secretarii de stat au fost demisi

Sorin Grindeanu, premierul Romaniei, continua masurile luate impotriva lui Liviu Dragnea si a apropiatilor lui. Duminica, Grindeanu a dat o scurta declaratie de la Palatul Victoria in care a anuntat ca a destituit toti secretarii de stat, pe secretarul general si pe secretarul general adjunct de la Ministerul Dezvoltarii, cu totii aflati pana de curand sub conducerea lui Sevil Shaidehh, ministrul demisionar.

Motivatia premierului a fost intarzierea nejustficata pentru finantarea programului PNDL 2, din primele cinci luni de guvernare ale cabinetului pe care il conduce, urmata de o graba suspecta a demararii propiectului in ultimele zile.

Sorin Grindeanu a precizat ca in acest moment ministrul demisionar Sevil Shaidehh nu mai poate semna niciun document in cadrul Ministerului Dezvoltarii, nici prin interpusi.

PNDL 2 este un program de finantare a obictivelor de investitii locale cu bani de la buget alocati pe mai multe exercitii financiare.

Grindeanu a afirmat ca a avertizat-o pe ministrul Dezvoltarii Regional Sevil Shhaideh de intarzierea la PNDL 2, insa aceasta nu a luat nicio masura.

“Nu accept ca acest program (PNDL) sa fie folosit in scopuri politice si nu am de gand sa tolerez asa ceva si tocmai pentru a inlatura orice umbra am semnat astazi ordinele de demitere pentru toti secretarii de stat din Ministerul Dezvoltarii, pentru secretarul general si secretarii generali adjuncti. De astazi, doamna Sevil Shaidehh nu mai poate semna nici dumneai, nici prin interpusi niciun act care sa aiba legatura cu PNDL.

El a mai spus ca o invita pe Sevil Shhaideh luni la o discutie pentru a-i comunica stadiul proiectelor in derulare.

“Stiu ca este un om care in final va respecta legea”, a spus Grindeanu.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.