Sorin Oprescu
Social

Sorin Oprescu, suspect de cancer pulmonar, a fost dus la Spitalul Fundeni

Sorin Oprescu, suspectat de cancer pulmonar, a fost transferat din Arestul Centralal Capitalei la Spitalul Fundeni, pentru a i se face un set de analize medicale si a fi supus unor investigatii de specialitate, dupa ce i-au fost depistate 12 noi afectiuni, dar si un nodul la un plaman, care ridica suspiciuni privind un posibil cancer, spun avocatii edilului.

La Spitalul Fundeni, Sorin Oprescu urmeaza a fi consultat si supus unor analize medicale de catre specialisti. Informatia nu a fost confirmata de reprezentantii Politiei Capitalei. Avocatul Alexandru Chiciu a depus, in 3 octombrie, la Arestul Central al Politiei Capitalei, o noua cerere de internare a lui Sorin Oprescu, dupa ce, in urma investigatiilor medicale la care a fost supus, s-ar fi stabilit ca ar suferi de 12 afectiuni, unele grave, fiindu-i depistat si un nodul la un plaman, care ridica suspiciuni privind un posibil cancer.

Sorin Oprescu, incarcerat din 6 septembrie in Arestul Central al Politiei Capitalei, a fost transferat, in 26 septembrie, la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, unde a stat internat intr-o rezerva la Sectia de Cardiologie, sub paza, pana in 29 septembrie. Medicii de la SUUB i-au facut mai multe investigatii, printre care si o coronarografie.

Stiri pe aceeasi tema

CSM a anuntat oficial ca Ministerul Justitiei a incalcat Independenta justitiei

Cristiana Petrariu Bota

Centrul pentru Combaterea Antisemitismului l-a reclamat pe Darius Valcov pentru ca l-a afisat pe Iohannis in chip de Adolf Hitler

Ioana Badulescu

Ioan Buda este noul sef al Politiei Romane, in locul lui Catalin Ionita

Ioana Badulescu

1 comment

Avatar
Marian 9 octombrie 2015 at 11:38 am

Hai bre ne lasi cu atatea boli.Pana acum nu le-ai descoperit, acum au aparut?

Raspuns

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult