Sorin Oprescu
Social

Sorin Oprescu, suspect de cancer pulmonar, a fost dus la Spitalul Fundeni

Sorin Oprescu, suspectat de cancer pulmonar, a fost transferat din Arestul Centralal Capitalei la Spitalul Fundeni, pentru a i se face un set de analize medicale si a fi supus unor investigatii de specialitate, dupa ce i-au fost depistate 12 noi afectiuni, dar si un nodul la un plaman, care ridica suspiciuni privind un posibil cancer, spun avocatii edilului.

La Spitalul Fundeni, Sorin Oprescu urmeaza a fi consultat si supus unor analize medicale de catre specialisti. Informatia nu a fost confirmata de reprezentantii Politiei Capitalei. Avocatul Alexandru Chiciu a depus, in 3 octombrie, la Arestul Central al Politiei Capitalei, o noua cerere de internare a lui Sorin Oprescu, dupa ce, in urma investigatiilor medicale la care a fost supus, s-ar fi stabilit ca ar suferi de 12 afectiuni, unele grave, fiindu-i depistat si un nodul la un plaman, care ridica suspiciuni privind un posibil cancer.

Sorin Oprescu, incarcerat din 6 septembrie in Arestul Central al Politiei Capitalei, a fost transferat, in 26 septembrie, la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, unde a stat internat intr-o rezerva la Sectia de Cardiologie, sub paza, pana in 29 septembrie. Medicii de la SUUB i-au facut mai multe investigatii, printre care si o coronarografie.

Stiri pe aceeasi tema

Turcescu dezvaluie salariile nesimtite de la CNADNR

Cristiana Petrariu Bota

Moise Guran, dat in judecata de un coleg jurnalist dupa interviul dat de ministrul Agriculturii

Cristiana Petrariu Bota

Schimbari in sistemul Ro-Alert! Au fost introduse mai multe fenomene meteo care pot impune avertizare Cod Rosu

Cristiana Petrariu Bota

1 comment

Avatar
Marian 9 octombrie 2015 at 11:38 am

Hai bre ne lasi cu atatea boli.Pana acum nu le-ai descoperit, acum au aparut?

Raspuns

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult