Viata bate filmul

SORIN URSAN, X FACTOR 23 OCTOMBRIE 2015: SENZATIA SERII X FACTOR. Un tenor care a emotionat pana la lacrimi

SORIN URSAN, X FACTOR 23 OCTOMBRIE 2015: Sorin Ursan este consilier juridic din Suceava si a venit la X FACTOR in speranta ca va trece in etapa urmatoare. Modest si cu o poveste de viata emotionanta, Sorin Ursan nu a lasat nicio clipa impresia pentru ce va urma. Insa a venit surpriza serii, iar Sorin Ursan a uimit o sala intreaga, dovedind ca are o voce extraordinara. Vocea sa de tenor a emotionat intreaga sala dar si juriul X FACTOR. Vezi video mai jos.

SORIN URSAN, X FACTOR 23 OCTOMBRIE 2015: „Muzica e o pasiune din copilarie”, a marturisit Sorin Ursan inainte sa cante. Dupa ce si-a inceput piesa, membrii juriului X FACTOR au ramas rand pe rand cu gura cascata, surprinsi de vocea de tenor extraordinara a lui Sorin Ursan.

SORIN URSAN, X FACTOR 23 OCTOMBRIE 2015: „Esti un om special si ai o voce incredibila. Acutul tau nu stiu daca l-am auzit vreodata, doar la oameni cu scene multe la activ, cu experienta. Poate daca te vedeam cu papion la gat si te ascutlam mi se parea normal. Dar venind aici in tricou, cu povestea ta, mi se pare o alaturare magnifica. Multumesc ca ne-ai oferit o clipa mare de bucurie”, a spus Horia Brenciu.

STEFAN VANCEA, X FACTOR, 23 octombrie. Un artist tractorist a impresionat juriul

ANDREI IONITA, X FACTOR 2015. VIDEO. Andrei din Chisinau, cantec manifest VIRAL la X FACTOR

SORIN URSAN, X FACTOR 23 OCTOMBRIE 2015: „M-ai uimit, nu m asteptam, esti dovada vie ca muzica n-are granite, n-are bariere de varsta, de limba, de culoare. Fantastic pur si simplu. Prezenta ta este daca vrei unul din motivele de a fi in juriu la X FACTOR. Da, vreau sa intalnesc unul ca tine. Te aplaud, ai fost colosal. Ai un mare DA pentru o voce mare”, a spus Stefan Banica.

„Apartineti acestei sali, acestui public. Ati cantat dumnezeiesite”, a spus si Delia.

SORIN URSAN, X FACTOR 23 OCTOMBRIE 2015: Sorin Ursan a primit trei de DA de la juriul X FACTOR.

„Bai tata bai. Eu am ascultat multi tenori la viata mea. Dar asta este… nu se potriveste ceea ce canta si cum arata. A scos o nota cu atatea armonice incat… Domingo mai facea asta. Nu poti anticipa asa ceva. Un moment memorabil”, a spus Horia.

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU 31 MARTIE 2015. Cristi s-a inscris pe lista pretedentilor la inima Anei

Delia Ion

PROGRAM FORTUNA BET 1 MAI 2018. PROGRAM FORTUNA BET 29 APRILIE SI 30 APRILIE 2018

Delia Ion

FRUCTUL OPRIT EPISODUL 4 REZUMAT, 5 FEBRUARIE 2018

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult