Externe

Sotii OBAMA, in prag de divort? National Enquirer titreaza ca Michelle Obama ar fi cerut oficial despartirea

Casa Alba este in fierbere, dupa ce au aparut zvonurile ca sotii Barack si Michelle Obama ar fi in prag de divort. Presa de peste Ocean scrie ca prima doamna a Statelor Unite ale Americii intentioneaza sa divorteze de Barack Obama, ca urmare a mai multor infidelitati. Va divorta cuplul prezidential al SUA? Ramane de vazut, insa ziarele americane dau ca sigura informatia.

National Enquirer titreaza ca „Michelle vrea sa iasa din casnicia fara dragoste” si se pare ca exista si dovezi in acest sens. Sursa citata sustine ca a obtinut documentele prin care Michelle Obama a cerut oficial divortul de presedintele SUA.

Publicatia amintita noteaza ca Michelle Obama s-ar fi plans ca in ultimii ani, sotul sau nu-i mai este fidel. National Enquirer aminteste de momentele de flirt cu premierul danez Helle Thorning-Schmidt, in timpul omagierii lui Nelson Mandela, in decembrie 2013, sau de momentul infidelitatii cu fiica presedintelui Kennedy, Caroline Kennedy, in aprilie 2014.

HotWeek.ro iti recomanda si: AMANTA DE PRESEDINTE! CUM AU CALCAT IN STRACHINI BARACK OBAMA SI VLADIMIR PUTIN

Barack Obama ar fi fost iertat, atunci, de dragul copiilor. Acum, insa, se pare ca Michelle Obama nu mai este dispusa la concesii!

Care este adevarul despre despartirea presedintelui Obama de Michelle? Exista vreun adevar in acuzatiile care ii sunt aduse de Prima Doamna sotului ei? Desi pare putin probabil, surse National Enquirer dau ca sigura ruptura dintre cei doi. Gurile rele au tintit-o, insa, si pe Michelle Obama, despre care sustin ca ar avea si ea o aventura cu un membru al Serviciului Secret.

Articole asemănătoare

Adevarul despre atentatele din Franta. Simbolismul zilei de vineri 13 vs destabilizarea unitatii occidentale

Lucy Ionesco

Atac terorist in Turcia, 3 politisti au murit si alti 9 au fost raniti in provincia Diyarbakir

Delia Ion

Doland Trump a iesit din spital, iar in balconul Casei Albe si-a dat masca jos de pe fata

Lucy Ionesco