Speedcubing, castigatorii ROMANII AU TALENT 2015? Andi in lacrimi dupa spectacolul cuburilor Rubik
Viata bate filmul

Speedcubing, castigatorii ROMANII AU TALENT 2015? Andi in lacrimi dupa spectacolul cuburilor Rubik

SPEEDCUBING IN FINALA ROMANII AU TALENT 2015. Speedcubing au facut un adevarat spectacol cu cuburile Rubik in finala ROMANII AU TALENT. Baietii de la Speedcubing au demonstrat ca sunt cei mai rapizi oameni din Romania la rezolvarea cubului Rubik, dupa ce din 100 de cuburi amestecate, membrii juriului ROMANII AU TALENT au ales cate un cub pentru fiecare dintre cei trei baieti.

SPEEDCUBING IN FINALA ROMANII AU TALENT 2015. Fara sa se uite vreun moment la cuburi, tinerii au rezolvat cuburile in doar cateva zeci de secunde. Iar emotia transmisa in sala si la juriu a fost incredibila. Andi Moisescu a marturisit ca a lacrimat la momentul lor, adaugand ca ar fi cazul sa se dea un semnal de tinere a creierelor destepte acasa, in Romania. Si cum altfel decat oferindu-le marele premiu de castigatori ROMANII AU TALENT 2015.

KID A, CASTIGATORI IN FINALA ROMANII AU TALENT 2015? As vrea sa fiti castigatori Romanii au Talent, le-a spus Mihaela Radulescu

SPEEDCUBING IN FINALA ROMANII AU TALENT 2015. Mihaela Radulescu: „E un moment artistic, e spectacolul creierului uman. Suntem nauciti de mintea voastra. Va prevad si un viitor frumos in viata personala. Femeile sunt topite dupa barbati cu creier.”

SPEEDCUBING IN FINALA ROMANII AU TALENT 2015. Andi Moisescu: „Nu m-as fi asteptat sa ma emotioneze cuburile. Am fost aproape de lacrimi in momentul lor. Am facut o alegere buna ca i-am trimis direct in semifinala. Sunteti sclipitori. Haideti sa dovedim ca ne apreciem creierele, sa dam un semnal dandu-le marele premiu de 120.000 de euro”.

YEVA SHIYANOVA IN FINALA ROMANII AU TALENT, 12 IUNIE 2015. Dans senzual in finala Romanii au Talent

SpeedCubing, inainte de finala ROMANII AU TALENT: „Nu avem superstitii. Inainte sa intram in competitie ne concentram foarte mult, deoarece de fiecare data venim cu un numar impresionant si dificil. Fiind un sport al mintii, vrem ca totul sa fie perfect.”

ION BARBU IN FINALA ROMANII AU TALENT, 12 IUNIE 2015: Lacrimi de inger pe scena Romanii au Talent

Stiri pe aceeasi tema

Mireasa pentru Fiul Meu, 3 Mai 2016: Florin si Alexandra au abandonat competitia si au fost descalificati. Mesajul lui de afara

Cristiana Petrariu Bota

BILETUL ZILEI 8 MARTIE 2017. Barcelona incearca imposibilul in fata lui PSG

Bogdan

CAND VISEZI NUNTA. Este timpul unei armonii nu numai cu persoana iubita ci si cu propria persoana

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult