Spital privat deschis de Gigi Becali pentru bolnavii de cancer. Totul este gratuit, sustine finantatorul FCSB
Social

Spital privat deschis de Gigi Becali pentru bolnavii de cancer. Totul este gratuit, sustine finantatorul FCSB

Gigi Becali si-a deschis spital privat pentru tratarea cancerului. Finantatorul FCSB a investit peste 15 milioane de euro intr-un proiect ambitios, unde tratamentele vor fi gratuite. D fapt, Becali va fi cel care va plati pentru tratamentele administrate bolnavilor de cancer, astfel incat sa nu fie acuzat ca face evaziune fiscala.

Unitatea spitaliceasca se afla in locul in care se aflau birourile FCSB, la Arcom. Este vorba despre o clinica in care sunt tratati bolnavii de cancer, proiectul fiind demarat in urma cu doi ani.

„Eu am facut o clinica, bine, tot spital este, se ocupa de bolnavii de cancer. Unitatea este unde avea FCSB birourile, la Arcom. Toata cladirea este acum spital. Acolo totul este pe gratis, nu se plateste. Bine, nu e pe gratis… Se plateste, dar platesc eu… E un spital la care platesc eu. Platesc la spitalul meu cum ar veni, ca nu ai voie sa faci pe gratis, altfel e evaziune fiscala. Si atunci platesc eu singur toate tratamentele. Dar le platesc la spitalul meu”, a declarat Gigi Becali pentru site-ul cancan.ro.

Omul de afaceri a dezvaluit si ce planuri de viitor are in legatura cu unitatea spitaliceasca. „Am deja planul facut. Doctorul Schmidt, din Germania, cu care am fost prezent la Spitalul de arsi, este gata sa revina in tara si sa lucreze la acest spital. Va fi un proiect foarte mare. Cei care au venituri mici, ma refer aici la persoanele cu salarii modeste sau pensionarii cu pensii mici, vor beneficia de gratuitate”, a mai spus Becali.

Becali vrea sa readuca medicii romani acasa

Finantatorul FCSB a precizat ca isi doreste ca medicii romani plecati in strainatate sa se intoarca in tara si sa lucreze la spitalul lui, unde vor primi 30% din incasarile pentru consultatii sau interventii chirurgicale.

„Vreau, de asemenea, ca prin intermediul acestui proiect sa-i readuc acasa pe medicii romani care au plecat in strainatate! La fiecare consultatie sau interventie chirurgicala pe care o vor avea, un procent de 30% la suta din incasari se va intoarce direct in buzunarul lor.

Vor exista si medici voluntari din cadrul bisericii, insa cei angajati vor avea salarii consistente, pornind de la 2.000 de euro pe luna”, a precizat Becali.

Iti recomandam si: Cinci medici de la Spitalul Judetean Neamt au fost retinuti, una dintre cele mai aglomerate sectii nu are medici care sa-i inlocuiasca

Radu Zamfir, medic in chirurgie generala si cercetator stiintific, este noul director executiv al Agentiei Nationale de Transplant

Articole asemănătoare

LOTO 6 DIN 49, LOTO 5 DIN 40 DIN 6 MARTIE 2016. NUMERE LOTO

Lucy Ionesco

Judecatoarea Mariana Moncea, suspendata 6 luni de Consiliul Superior al Magistraturii

Ioana Badulescu

Numarul infectiilor cu noul coronavirus raman ridicate, la fel si decesele. Bilant 14 august

Lucy Ionesco