18.9 C
România
25 septembrie 2021
Doctorul Valeriu Neagoe de la Spitalul Judetean Constanta a murit dupa ce a fost infectat cu noul coronavirus
Stiri locale

Spitalul Judetean Constanta a scos la concurs mai multe posturi vacante

Spitalul Judetean „Sf. Apostol Andrei” din Constanta a scos la concurs mai multe posturi vacante. Potrivit unui comunicat al institutiei, se cauta medici specialisti in cadrul sectiei clinice ATI, medici specialisti pediatrie, medici rezidenti, precum si sefi de sectii la Neonatologie si Pneumologie. Va prezentam mai jos comunicatele transmise de Spitalul Judetean Constanta.

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta „Sf. Apostol Andrei” Constanta scoate la concurs in conformitate cu prevederile Ordinului Ministerului Sanatatii Publice nr. 869/2015 urmatoarele posturi vacante:
– 1 post de medic specialist pediatrie-Cabinet Pediatrie in cadrul UPU-SMURD;
– 2 posturi de medici specialisti ATI in cadrul Sectiei Clinice ATI;
– 1 post medic rezident anul V specialitatea ATI in cadrul Sectiei Clinice ATI.
Pentru posturile de medic concureaza medici specialisti in specialitatea pediatrie, respectiv A.T.I.

Dosarul de inscriere la concurs va cuprinde urmatoarele acte:
1) cerere in care se mentioneaza postul pentru care doresc sa concureze;
2) copie xerox de pe diploma de medic si adeverinta/certificat de confirmare in gradul profesional;
3) copie a certificatului de membru al organizatiei profesionale cu viza pe anul in curs- Colegiul Medicilor;
4) dovada/inscrisul din care sa rezulte ca nu i-a fost aplicata una dintre sanctiunile prevazute la art. 455 alin.(1) lit. e) sau f), la art. 541 alin. (1) lit. d) sau e), respectiv la art. 628 alin.(1) lit. d) sau e) din Legea nr. 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, ori cele de la art.39 alin.(1) lit.c) sau d) din Legea nr.460/2003 privind exercitarea profesiunilor de biochemist, biolog si chemist, infiintarea, organizarea si functionarea Ordinului Biochimistilor, Biologilor si Chimistilor in sistemul sanitar din Romania ( Certificat Profesional Curent);
5) acte doveditoare pentru calcularea punctajului prevazut in Anexa nr. 3 la ordin;
6) cazier judiciar;
7) certificat medical din care sa rezulte ca este apt din punct de vedere fizic si neuropsihic pentru exercitarea activitatii pentru postul pentru care candideaza –A5;
8) chitanta de plata a taxei de concurs – 150 lei;
9) CV;
10) copia actului de identitate in termen de valabilitate, certificat de nastere, certificat de casatorie (dupa caz).

Tematica de concurs si bibliografia sunt cele de medic specialist si sunt afisate pe site-ul Ministerului Sanatatii;
inscrierile la concurs se fac in termen de 15 zile de la aparitia acestui anunt, iar concursul se va organiza in 31 – 90 de zile de la publicarea in „Viata Medicala”.

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta „Sf. Apostol Andrei” Constanta, scoate la concurs in conformitate cu prevederile Ordinului Ministerului Sanatatii Publice nr. 1406/2006, urmatoarele functii de conducere:
–sef sectie Neonatologie;
-sef sectie Pneumologie TBC Agigea.

Dosarul de inscriere la concurs va cuprinde urmatoarele acte:
– cerere in care se mentioneaza functia pentru care doresc sa concureze;
– copie xerox de pe diploma de studii ;
– adeverinta din care sa reiasa confirmarea in gradul profesional;
– acte doveditoare pentru calcularea punctajului prevazut in Anexa la prezentele norme ;
– declaratie pe propria raspundere a candidatului, din care sa rezulte ca nu se afla in stare de incompatibilitate;
cazier judiciar;
– certificat profesional curent;
– certificat privind starea de sanatate;
– certificat de membru, malpraxis;
– copia carnetului de munca sau, dupa caz, o adeverinta care sa ateste confirmarea in specialitate si vechimea in specialitate;
– un proiect de management privind evolutia viitoare a sectiei, laboratorului sau serviciului medical;
chitanta de plata a taxei de concurs.

La concurs se pot prezenta medici cu o vechime de cel putin 5 ani in specialitatea postului, specialitate pe care o practica in mod curent si in care sunt confirmati prin Ordin al M.S.P.( vechimea in specialitate decurge de la data confirmarii si incadrarii ca medic specialist).

La concursul pentru ocuparea functiei de sef de sectie se pot prezenta candidatii care au obtinut atestatul in managementul serviciilor de sanatate sau care depun declaratie pe propria raspundere ca il vor obtine in maximum un an de la numirea in functie.

Persoanele sanctionate in ultimii 5 ani de catre unitatile la care au fost angajate sau de catre Colegiul Medicilor din Romania, precum si cele carora le-a incetat contractul de administratie in conditiile stabilite la art.5 lit.b), c) sau d) nu pot participa la concurs.

Concursul sau examenul va consta in urmatoarele probe: interviu – sustinerea proiectului de management, proba scrisa, proba clinica sau practica.

Proba scrisa a concursului se sustine dupa subiecte din Legea nr. 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii, cu modificarile si completarile ulterioare si legislatia secundara aferenta. Proba clinica sau proba practica se sustine pe baza metodologiei stabilite pentru obtinerea titlului de medic specialist.

Inscrierile la concurs se fac in termen de 15 zile de la aparitia acestui anunt, iar concursul se va organiza dupa 30 de zile de la publicarea in „Viata Medicala”. Relatii suplimentare si regulamentul de organizare a concursului, precum si bibliografia pentru concurs se publica pe site-ul : www.spitalulconstanta.ro si se afiseaza la sediul unitatii.

Stiri pe aceeasi tema

Aproximativ 30 de cadre medicale de la Spitalul Judetean Arad sunt in autoizolare, dupa decesul unui pacient cu coronavirus

Cristiana Petrariu Bota

Gheorghe Vladau, un om de afaceri din Arges, s-a sinucis in balconul propriei locuinte

Bogdan

Accident in Ipotesti, Suceava, cinci oameni au fost raniti

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult