Stiri locale

Spitalul Judetean Constanta are un nou manager: Ioan Tofolean, medic gastroenterolog specializat in ecografie

Spitalul Clinic Judetean “Sf. Apostol Andrei” din Constanta are un nou manager: Ioan Tofolean, medic gastroenterolog specializat in ecografie, profesor universitar la Universitatea „Ovidius” Constanta. Dr. Tofolean il inlocuieste din functie pe dr. Catalin Grasa, actualul manager al spitalului.

Dr Ioan Tofolean isi va prelua functia in data de 13 noiembrie. Catalin Grasa a fost numit in functie in anul 2016 si se afla la final de mandat.

Ioan Tiberiu Tofolean este casatorit si absolvent al Facultatii de Medicina Generala IMF Cluj-Napoca. Este medic primar in medicina interna si gastroenterologie si doctor in medicina, titlu obtinut in anul 1998 la Universitatea de Medicina si Farmacie „Iuliu Hateganu” Cluj-Napoca.

A obtinut mai multe diplome ca urmare a stagiilor de perfectionare desfasurate atat in tara, cat si in Germania si Franta. A mai fost manager al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta. Ioan Tiberiu Tofolean este in prezent profesor universitar la Universitatea „Ovidius” Constanta.

 

Stiri pe aceeasi tema

Iasi, la 607 ani de la prima atestare documentara. Date istorice despre orasul Iasi

Cristiana Petrariu Bota

Medicul erou de la Piatra Neamt, elogiat de coordonatoarea sa de Rezidentiat de la Iasi: Un simbol pentru toti medicii din linia intai!

Cristiana Petrariu Bota

NEAMT – Zeci de localitati au ramas fara energie electrica din cauza ploilor si ninsorilor

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult