SPLASH VEDETE LA APA
Viata bate filmul

SPLASH VEDETE LA APA 28 AUGUST 2015. Prima semifinala a show-ului cu Giani Kirita si Natalia Mateut in rol de vedeta

SPLASH VEDETE LA APA SEMIFINALA 28 AUGUST 2015. Prima semifinala a show-ului SPLASH! VEDETE LA APA este deja istorie. Se cunosc primii patr finalisti, patru concurenti meritorii care au incantat juriul acestei emisiuni cu salturi spectaculoase in bazinul de la Bacau.

SPLASH VEDETE LA APA SEMIFINALA 28 AUGUST 2015. Aceasta semifinala nu a fost lipsita de incidente insa patru dintre participanti, au dovedit alaturi de cei care i-au insotit si care au sarit impreuna cu ei, ca sunt cei mai buni.

SPLASH VEDETE LA APA SEMIFINALA 28 AUGUST 2015. Este vorba despre Giani Kirita, Florin Neby, Serban Copot si Natalia Mateut, cei care vor evolua in marea finala a acestui indragit show dupa salturi extrem de spectaculoase.

STIRE INITIALA

SPLASH VEDETE LA APA 28 AUGUST 2015. Vineri are loc prima semifinala a show-ului SPLASH! VEDETE LA APA transmis de Antena 1. Opt vedete se vor duela pentru a promova in ultima faza a competitiei, cu sarituri de la trambulinele de 3, 5, 7 si 10 metri ale Bazinului Olimpic din Bacau.

SPLASH VEDETE LA APA 28 AUGUST 2015. Giani Kirita, Emilia Ghinescu, Tania Popa, Tomi Giurgia, Natalia Mateut, Paula Chirila, serban Copot si Florin Neby vor fi incurajati din jurul bazinului de rude si prietenii cei mai buni.

SPLASH VEDETE LA APA 28 AUGUST 2015. Insotitorii nu vor avea doar rolul de a le incuraja pe vedete. Ei insisi vor face sarituri in apa, juriul alcatuit din Ozana Barabancea, Cosmin Selesi si Catalin Preda avand sarcina de a puncta atat saritura concurentului cat si a celui care il insoteste si apoi sa dea o singura nota care sa puncteze ansamblul celor doua executii.

SPLASH VEDETE LA APA 28 AUGUST 2015. Astfel, Natalia Mateut va sari impreuna cu varul ei, Vlad, iar Emilia Ghinescu impreuna cu fiul ei, Andrei, in vârsta de 17 ani. serban Copot va urca la platforma cu fratele lui mai mare, Angi, iar Tania Popa impreuna cu sotul ei, Slavic. Daca Florin Neby ii va avea alaturi pe cei mai buni prieteni ai sai, Dan, Iustin si Bogdan, Giani Kirita va sari cu Delia si David, copiii antrenoarei sale, Clara Gherase. De asemenea, Paula Chirila va fi insotita de Alex, antrenorul ei de fitness, iar Tomi Giurgia va veni cu Deea, pe care telespectatorii Antenei 1 o cunosc din cadrul show-ului “Insula iubirii”.

Cu totii vor incerca sa-si depaseasca limitele de dragul Marinei si Andreei Sandu, doua mici campioane la sarituri in apa care isi doresc sa faca performanta si carora le va fi donat trofeul „Splash!”, in valoare de 3.000 de euro, acordat câstigatorului.

Ce sarituri au pregatit cele opt vedete si care dintre ele s-au accidentat serios la antrenamente, telespectatorii Antenei 1 vor vedea vineri, 28 august, de la ora 20.30, in prima semifinala “Splash! Vedete la apa”.

Articole asemănătoare

MIREASA DIN ISTANBUL EPISODUL 9 REZUMAT, 24 NOIEMBRIE 2017

Delia Ion

STEAUA SUFLETULUI EPISODUL 8 REZUMAT, 19 DECEMBRIE 2017

Delia Ion

IN PUII MEI – BAIETI DE ORAS, 19 OCTOMBRIE 2016. Faze dementiale cu Bendeac, Malone, Roby si Versace. VIDEO

Delia Ion