Life

Sputnik a lansat un proiect media in limba romana intitulat Moldova-Romania

Agentia de stiri rusa Sputnik a lansat un proiect media in limba romana. Sputnik Moldova a anuntat pe site-ul sputnik.md ca a lansat un serviciu de „informatii si analiza in limba romana” intitulat „Moldova-Romania”.

„Noul proiect mediatic isi propune sa prezinte o viziune de alternativa asupra dezvoltarii relatiilor dintre cele doua state, care au interese geopolitice apropiate, dar si sa ofere cititorilor cele mai operative stiri despre realitatile economice, sociale, politice si culturale din Romania, analize si comentarii ale expertilor, infografice, materiale foto si video”, potrivit unui anunt postat pe site-ul sputnik.md.

„Sputnik Moldova isi propune sa prezinte relatiile dintre cele doua maluri ale Prutului dincolo de tiparele existente. Se impune o noua abordare in reflectarea relatiilor moldo-romane care, spre deosebire de mainstreamul media de la Bucuresti si Chisinau, ar reflecta obiectiv realitatile din cele doua tari”, sustine directorul Sputnik Moldova, Vladimir Novosadiuk.

Sputnik (sputniknews.com) se prezinta drept o „agentie internationala de stiri si radio cu filiale multimedia in zeci de tari ale lumii”, creata in noiembrie 2014 cu „scopul prezentarii unui punct de vedere de alternativ asupra evenimentelor internationale”.

Stiri pe aceeasi tema

40% dintre persoanele testate gratuit de clinica Ritmico sufera de afectiuni cardiovasculare. Hipertensiunea arteriala, aritmiile cardiace si bolile ischemice sunt cele mai frecvente afectiuni

Ioana Badulescu

Politistul Godina, o noua poveste haioasa cu Dorel, un A6 si o Dacia 1310

Cristiana Petrariu Bota

Romanii angajati la Google au initiat o campanie de donatii pentru copii bolnavi de cancer

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult