Sputnik a lansat un proiect media in limba romana intitulat Moldova-Romania

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota februarie 17, 2016 15:55

Sputnik a lansat un proiect media in limba romana intitulat Moldova-Romania

Agentia de stiri rusa Sputnik a lansat un proiect media in limba romana. Sputnik Moldova a anuntat pe site-ul sputnik.md ca a lansat un serviciu de “informatii si analiza in limba romana” intitulat “Moldova-Romania”.

“Noul proiect mediatic isi propune sa prezinte o viziune de alternativa asupra dezvoltarii relatiilor dintre cele doua state, care au interese geopolitice apropiate, dar si sa ofere cititorilor cele mai operative stiri despre realitatile economice, sociale, politice si culturale din Romania, analize si comentarii ale expertilor, infografice, materiale foto si video”, potrivit unui anunt postat pe site-ul sputnik.md.

“Sputnik Moldova isi propune sa prezinte relatiile dintre cele doua maluri ale Prutului dincolo de tiparele existente. Se impune o noua abordare in reflectarea relatiilor moldo-romane care, spre deosebire de mainstreamul media de la Bucuresti si Chisinau, ar reflecta obiectiv realitatile din cele doua tari”, sustine directorul Sputnik Moldova, Vladimir Novosadiuk.

Sputnik (sputniknews.com) se prezinta drept o “agentie internationala de stiri si radio cu filiale multimedia in zeci de tari ale lumii”, creata in noiembrie 2014 cu “scopul prezentarii unui punct de vedere de alternativ asupra evenimentelor internationale”.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.