Florian Coldea si ministrul Justiei, dati in gat la Parchet dupa dezvaluirile unui fost ofiter al SRI
Social

SRI: Florian Coldea colaboreaza in prezent cu Academia Nationala de Informatii ”Mihai Viteazul”

Fostul prim-adjunct al SRI, Florian Coldea, colaboreaza in prezent cu Academia Nationala de Informatii ”Mihai Viteazul”, au declarat pentru agentia Mediafax reprezentantii Biroului de Presa al SRI.

Potrivit biroului de presa al SRI, Florian Coldea colaboreaza, in temeiul prevederilor legii, cu Academia Nationala de Informatii ”Mihai Viteazul”, in diferite programe de pregatire/instruire. Amintim ca Florian Coldea a fost trecut in rezerva dupa dezvaluirile lui Sebastian Ghita.

„Domnul general locotenent Florian Coldea este cadru militar in rezerva al Serviciului Roman de Informatii. In prezent, acesta colaboreaza, in temeiul prevederilor legale, cu Academia Nationala de Informatii ”Mihai Viteazul”, in diferite programe de pregatire/instruire”, au declarat reprezentantii Biroului de Presa al SRI.

Pe 17 ianuarie, SRI anunta ca Florian Coldea a cerut trecerea in rezerva, decizia fiind luata chiar daca verificarile demarate in urma dezvaluirilor lui Sebastian Ghita au aratat ca nu a incalcat legea, SRI propunand repunerea in functie. Desi in urma imenselor scandaluri in care a fost implicat Florian Coldea, ne asteptam la o ancheta, ne socheaza faptul ca, pe langa faptul ca nu a existat nicio ancheta serioasa, Florian Coldea, are o pensie frumusica, ba mai mult, acesta formeaza viitori agenti SRI.

Coldea a fost trecut in rezerva dupa dezvaluirile lui Sebastian Ghita.

Stiri pe aceeasi tema

Un martor sustine ca masina lui Gabriel Oprea nu a oprit dupa accidentul politistului Gigina. Declaratia sa contrazice referatul Politiei

Cristiana Petrariu Bota

Autotransfuzia, o procedura necunoscuta pacientilor romani, dar recomandata prin ordin de ministru de 11 ani

Ioana Badulescu

1 DECEMBRIE, ZIUA NATIONALA A ROMANIEI. Programul evenimentelor din Bucuresti si Alba Iulia

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult