12.4 C
România
1 octombrie 2022
SRI
Social

SRI: Numarul interviurilor de securitate pe aeroport s-a triplat, dupa atentatele de la Paris

SRI a aratat ca numarul interviurilor de securitate pe aeroport s-a triplat, dupa atentatele de la Paris. 9.000 de persoane au fost consemnate la frontiera, iar numarul interviurilor de securitate facute la Aeroportul Otopeni s-a triplat, in ultima luna, dupa atentatele de la Paris, potrivit datelor oficiale prezentate luni de Serviciul Roman de Informatii.

Potrivit sursei citate, 80 de interviuri de securitate au avut loc in ultima luna la aeroportul Otopeni.

De asemenea, in acest moment, lista celor consemnati cuprinde si persoane care nu au legatura directa cu Romania. Numele persoanelor consemnate au fost colectate si cu sprijinul altor servicii de informatii.

In acest moment, potrivit datelor oficiale SRI, s-a trecut de la faza amenintarilor de risc general la faza de risc specific.

Related posts

Patriarhia Romana: Biserica sprijina „familia naturala si nu traditionala”, pentru ca familia traditionala nu mai exista

Ioana Badulescu

REZIDENTIAT 2016. Protest al medicilor rezidenti care au promovat examenul si nu au primit un loc de munca

Lucy Ionesco

Dezbatere cu Liiceanu, Patapievici si Plesu la Festivalul Dilema Veche de la Alba Iulia

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult